Gepersonaliseerde trofee Glas Nummer 1

Gepersonaliseerde trofee Glas Nummer 1

trofee
€ 22,95
Kwantumkortingen

Vorm
Details
 • Afmetingen: 10,3 cm (Breedte) x 18 cm (hoogte) x 1,9 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: glas.
 • Gepersonaliseerd op 1 zijde middels lasergravure.
 • Inclusief opbergkoffer.
 • Ideaal als prijs, trofee, souvenir, etc.
 • ID: #15610
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Glazen trofeeën bedrukken

Een van de eerste dingen waar we aan denken als we iemands werk willen eren, feliciteren of in de schijnwerpers zetten, is een gepersonaliseerde trofee. Die trofee is het teken voor de inspanning, de liefde en de toewijding die iemand op een bepaald moment in zijn leven heeft geleverd, of dat nu in de sport is, bij een huwelijksjubileum of bij zijn pensionering.

Als je op zoek bent naar een eenvoudig en uniek geschenk om die persoon eraan te herinneren hoe belangrijk ze zijn geweest of om een speciaal moment in hun leven te herinneren, dan zijn onze ronde glazen trofeeën wat je nodig hebt.

Wij beschikken over trofeeën in vele verschillende vormen en maten, en ze hebben allemaal een voetstuk om ze perfect vast te houden en te laten schitteren. De lasergravure op de trofee is van hoge kwaliteit en zal elk ontwerp dat je kiest perfect maken. De trofee wordt in een zwarte koffer geleverd, waardoor hij ideaal is als geschenk voor een speciale gelegenheid.

Personaliseer een glazen trofee voor elke gelegenheid

Gepersonaliseerde glazen trofeeën zijn een zeer ontroerend detail dat een levenslange herinnering zal creëren. In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je kunt aanpassen en maken zoals jij dat wilt, perfect voor de gelegenheid die je in gedachten hebt.

En als je geen ontwerp vindt dat aan jouw wensen voldoet, kun je ook een gepersonaliseerde kristallen trofee van nul af aan ontwerpen. Denk gewoon aan de gelegenheid en aan de persoon of de groep mensen aan wie je het gaat geven en pas het ontwerp aan hun smaak aan. Zo ben je er zeker van dat je het perfecte geschenk voor die speciale gebeurtenis creëert.

Een wereld van personalisatie binnen ieders bereik om een uniek en levenslang aandenken te creëren.

Gepersonaliseerde glazen trofeeën als geschenk voor leraren

Glazen trofeeën zijn het perfecte cadeau

Een aantal mogelijkheden om een gepersonaliseerde glazen trofeeën cadeau te geven, zijn:

 • Geschenken op speciale data. Gepersonaliseerde trofeeën zijn perfect voor elke gelegenheid, maar ze worden het vaakst gebruikt als geschenk voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, etc. Bedenk gewoon wat je in het ontwerp wilt zetten en wij zorgen dat het gebeurt.
 • Jubilea. Het is een geschenk dat veel gebruikt wordt bij deze gelegenheden. Bijvoorbeeld bij een huwelijksjubileum, zilver huwelijksjubileum, gouden huwelijksjubileum of een bijzonder jubileum van echtparen.
 • Eerbetonen. Glazen trofeeën zijn ook perfect om een eerbetoon aan een persoon te brengen. Of het nu is voor hun toewijding of betrokkenheid bij een project, sport, etc. Omdat ze 100% personaliseerbaar zijn, is elke gelegenheid geschikt om er een te personaliseren.
 • Sportieve evenementen. Bij een sportwedstrijd zijn gepersonaliseerde glazen trofeeën een van de meest gebruikte elementen om niet alleen de winnaars te belonen, maar ook, in vele gevallen, de deelnemers. Ze zullen een souvenir voor het leven worden. Het maakt niet uit welke sport met het geschenk wordt geassocieerd, voetbal, hockey, tennis, zwemmen... De persoon die de gepersonaliseerde ronde trofee ontvangt, zal er zeker van houden.
 • Als pensioengeschenk. Bij de viering van het pensioen is het een niet te missen mijlpaal om de persoon die met pensioen gaat een gepersonaliseerde trofee te geven. Het is een erkenning voor het werk dat die persoon gedurende al die jaren in een bedrijf heeft verricht. Het zal een zeer ontroerend gebaar zijn.
Gepersonaliseerde glazen trofeeën als prijzen voor sporttoernooien