Gepersonaliseerde plexiglas trofeeën

€ 19,95
Aantal:
Trofee
Selecteer een optie: Vierkant
  • Afmetingen: 13 cm (breedte) x 13 cm (hoogte) x 2 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Foto bedrukt direkt op het plexiglas.
  • ID: #17080
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
6c63c4648abc1c74066a9e429fd28a43c71201b0
014a23c61d66a06efa1fe82596cbcfbbd64e2508
991a7688ee4a0e58a151bcace1bec8c71b6b729f

4
3 Beoordelingen
5
67 %
4
0 %
3
0 %
2
33 %
1
0 %
Customers Reviews
user social avatar
Laurent (Bleneau, FR)
kocht: Trofee plexiglas vierkant
11/05/2023
"Mogelijkheid om in kleine hoeveelheden te bestellen - snelheid van uitvoering en levering."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Lizzette (Cuarte de huerva, ES)
kocht: Trofee plexiglas rechthoekig
23/02/2023
"Zeer origineel idee als cadeau voor vaderdag. Ik dacht dat de fijne print er niet zo goed uit zou zien, maar het is geweldig geworden! Een heel bijzonder detail"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde plexiglas trofeeën

Als je op zoek bent naar een eenvoudig, voordelig maar tegelijkertijd uniek geschenk om die persoon eraan te herinneren hoe belangrijk hij is geweest of om een speciaal moment in zijn leven te herinneren, dan zijn onze gepersonaliseerde plexiglas trofeeën wat je nodig hebt: het is een hoogwaardig product dat een spectaculair diepte-effect creëert, waardoor het lijkt op een 3D-product. De bedrukking gebeurt rechtstreeks op het oppervlak van het transparante plexiglas.

Wij hebben trofeeën in verschillende vormen, die dankzij hun dikte en breedte op een vlakke ondergrond kunnen worden geplaatst. Personaliseer ze met een foto, ontwerp, logo of tekst naar keuze en verbaas je over het resultaat!

Personaliseer een plexiglas trofee voor elke gelegenheid

Een van de eerste dingen waar we aan denken wanneer we iemands werk of aanleg willen eren, feliciteren of in het zonnetje zetten, is een gepersonaliseerde trofee. Die trofee is het teken voor de inspanning, liefde en toewijding die iemand op een bepaald moment in zijn leven heeft geleverd, of dat nu in de sport is, bij een huwelijksverjaardag, bij zijn pensionering of gewoon in zijn dagelijks leven, om zichzelf te zijn. Natuurlijk is het ook een ideaal cadeau voor moeder- en vaderdag: wat een kick om er een te ontvangen waarop staat dat jij de nummer 1 bent voor mama of papa!

Gepersonaliseerde trofeeën van methacrylaat zijn een zeer ontroerend detail dat een levenslange herinnering zal creëren. Als je een van deze producten wilt personaliseren, kun je kiezen uit een van de vooraf ontworpen sjablonen die wij je aanbieden en deze naar wens aanpassen, of je kunt jouw eigen gepersonaliseerde trofee vanaf nul ontwerpen.

Gepersonaliseerde trofee van plexiglas

Plexiglas trofeeën vormen het perfecte geschenk

Enkele mogelijkheden om een gepersonaliseerde plexiglas trofee cadeau te doen zijn:

  • Geschenken op speciale data. Gepersonaliseerde trofeeën zijn perfect voor elke gelegenheid, maar ze worden het vaakst gebruikt als cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, etc. Je hoeft alleen maar te bedenken wat je in het ontwerp wilt opnemen en wij maken het waar.
  • Verjaardagen. Het is een geschenk dat veel gebruikt wordt bij deze gelegenheden. Bijvoorbeeld op een huwelijksverjaardag, zilveren huwelijksverjaardag, gouden huwelijksverjaardag of een speciale verjaardag tussen paren.
  • Tributen<. Deze trofeeën zijn ook perfect om eer te bewijzen aan een persoon, voor zijn toewijding of betrokkenheid bij een project, sport, enz. Omdat ze kunnen worden gepersonaliseerd, is elke gelegenheid perfect.
  • Gepersonaliseerde prijzen voor sportevenementen. Bij een sportwedstrijd zijn trofeeën met een gepersonaliseerde houten voet een ideaal element om niet alleen de winnaars, maar vaak ook de deelnemers te belonen. Ze worden een souvenir voor het leven! Het maakt niet uit welke sport bij het geschenk hoort, voetbal, tennis, zwemmen? De ontvanger van de trofee zal er zeker van houden.
  • Als pensioen geschenk. Bij het vieren van de pensionering mag u de gelegenheid niet voorbij laten gaan om een gepersonaliseerde plaquette te geven aan de persoon die met pensioen gaat. Het is een teken en erkenning van het werk dat die persoon gedurende al die jaren in een bedrijf heeft verricht. Het zal een zeer ontroerend detail zijn!
Gepersonaliseerde acryl award trofee

Je hoeft alleen maar na te denken over de gelegenheid en de persoon of groep mensen aan wie je het gaat geven en het ontwerp aan te passen aan hun smaak. Je bent er zeker van dat u het perfecte geschenk voor de gebeurtenis creëert!

Labels van Plexiglas trofeeën