Onderzetters bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Full colour bedrukking.
  • Materiaal van hoge kwaliteit
  • Maximale kwaliteit in kleurweergave.
  • Kies de vorm en het materiaal.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Onderzetters van glas op maat

Er is niets vervelender dan de afdruk van een glas op uw meubilair. Het meubilair is meestal gemaakt van delicaat materiaal en er moet in het bijzonder op worden gelet dat u ze niet beschadigd. Daarom raden wij onze bedrukte vierkante onderzetters aan. Ze zijn een must in elk huis om onzorgvuldigheid en ongewenste vlekken te voorkomen.

Ze hebben een formaat van 9x9 cm en zijn gemaakt van glas, voor een beter behoud en duurzaamheid. Dankzij dit materiaal is de afwerking veel eleganter en heeft het de klassieke vierkante vorm, zoals we de standaard onderzetter kennen.

Wat ons onderscheidt van de rest, is dat u bij ons uw gepersonaliseerde onderzetters met foto, ontwerp of tekst kunt maken, zoals u dat wilt. Wij hebben geen limiet, u beslist hoe u ze tot op de millimeter nauwkeurig maakt.U kiest tot elke detail voor het meest originele model, waarmee u uw visite zal verassen als ze zien wat u op tafel legt.

Gerelateerde producten