Onderzetters bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Full colour bedrukking. Materiaal van hoge kwaliteit
  • Maximale kwaliteit in kleurweergave.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Bescherm uw meubilair!

Er is niets vervelender dan vlekken op de tafel van glazen, blikjes of flesjes op uw meubels. Bescherm uw meubilair met deze zeer elegante gepersonaliseerde onderzetters onderzetters met de stijl die u wilt. Op deze manier kunt u deze vlekken op de tafel vermijden en het zal langer meegaan.

Ze zijn een essentieel item in elk huishouden, vooral als u gasten ontvangt. Ze hebben het ideale formaat en u kunt het model kiezen dat u wenst: rond of vierkant. En tevens het materiaal: glas of ChromaLuxe hout. Bovendien hebben ze dankzij hun materiaal een zeer elegante afwerking en kunt u ze ontwerpen met de afbeelding of tekst die u wilt. U zult uw gasten verrassen met deze gepersonaliseerde onderzetters.

Voordelen van de ChromaLuxe onderzetters

  • Hoogste reproductiekwaliteit van kleur.
  • Maximale resistentie en duurzaamheid. Bestand tegen vocht en vlekken.
  • Lichtgewicht en tegelijk stevig.

Gepersonaliseerde onderzetters van glas

Er is niets erger dan kringen van glazen op uw meubilair. Het is kwetsbaar materiaal en er moet in het bijzonder op worden gelet dat ze niet beschadigd worden. Daarom raden wij u onze gepersonaliseerde vierkante onderzetters aan. Ze zijn een must in elk huishouden om onzorgvuldigheid en ongewenste vlekken te voorkomen.

Ze hebben een formaat van 9 x 9 cm en zijn gemaakt van glas, voor een langere levensduur. Dankzij dit materiaal is de afwerking veel eleganter en het heeft een klassieke vierkante vorm.

Wat ons onderscheidt van de rest, is dat u bij ons uw onderzetters met foto, ontwerp of tekst kunt maken, zoals u dat wilt. Wij beperken u niet, u beslist hoe u ze tot op de millimeter nauwkeurig wilt hebben, waarbij u elk detail kunt verwerken voor het meest originele model te krijgen en uw gasten te verrassen wanneer u ze op tafel legt.