Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Houten spaarpot bedrukken

spaarpot
19,95
Geleverd tussen 24-25 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 13 uren 33 minuten.

Details
  • Afmetingen: 21,2 cm (Breedte) x 21,2 cm (hoogte) x 4 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal frame: populierenhout.
  • Materiaal voorzijde: transparant methacrylaat.
  • Materiaal achtergrond (te personaliseren gedeelte): hout Chromaluxe.
  • ID: #15857
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde houten spaarpotten

Nu kun je in stijl sparen met onze gepersonaliseerde spaarpotten. Het is een ideaal cadeau voor kinderen, zodat ze hun eerste fooien kunnen sparen en het belang van sparen leren. Maar ook voor volwassenen, van een koppel dat wil sparen voor een grote reis samen, of voor iedereen die beetje bij beetje wil sparen voor een gril of een aankoop die ze willen doen.

Dit product bestaat uit een moderne vierkante spaarpot, samengesteld uit een frame van elegant populierenhout, met een houten bodem, en het bovenste gedeelte van doorzichtig methacrylaat, zodat je te allen tijde kunt zien hoeveel je hebt gespaard. Het deel dat kan worden gepersonaliseerd is de houten achtergrond, en dat een grote scherpte en drukkwaliteit heeft.

Deze ondergrond kan gemakkelijk worden verwijderd door de lipjes die hem op zijn plaats houden licht te buigen, zodat munten en bankbiljetten desgewenst kunnen worden verwijderd. Om het geld in te brengen heeft het de klassieke spaarpotopening. Het ontwerp van dit product is erg origineel en leuk, want je kunt je geld altijd zien, met een gepersonaliseerde afbeelding op de achtergrond. U kunt een familiefoto plaatsen, of een foto van het echtpaar, of van het kind als het een kindercadeau is.

Bij het ontwerpen van jouw product kun je kiezen voor vooraf ontworpen sjablonen die wij ter beschikking stellen, met verschillende motieven voor verschillende gelegenheden. Of je kunt de spaarpot helemaal naar eigen wens aanpassen.

Een heel gebruikelijke gelegenheid waarbij spaarpotten meestal cadeau worden gegeven is communie, doopsels en bruiloften, als cadeau voor de gasten. Ook op Valentijnsdag, voor verliefde stelletjes om hun gezamenlijk spaargeld te laten groeien voor uitstapjes of plannen samen. En het is ook heel gebruikelijk dat spaarpotten een kindercadeau zijn voor jongens en meisjes van alle leeftijden, zodat zij hun eerste spaargeld kunnen sparen van fooien van grootouders of verjaardagscadeaus. Leren sparen is een belangrijke waarde die van jongs af aan kan worden aangemoedigd.

Gepersonaliseerde houten spaarpot

De gepersonaliseerde spaarpotten hebben geen minimumbestelhoeveelheid; je kunt vanaf 1 eenheid kopen. En als je grote hoeveelheden wilt kopen, beschikken hebben we over kwantumkortingen. Hoe meer spaarpotten met hetzelfde ontwerp je koopt, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn. Op die manier kun je goedkope gepersonaliseerde spaarpotten maken voor speciale evenementen.