Methacrylaat kerstversiering in de vorm van een hart ontwerpen

kerstversiering
€ 4,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 7,5 cm (Breedte) x 8 cm (hoogte) x 0,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Plat ornament in diverse vormen.
  • Materiaal: transparant acryl. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief 2 fluwelen linten om op te hangen: een rode en een groene.
  • ID: #16094
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Versier je kerstboom op de meest originele en leuke manier met ons acryl kerstversieringen

Een kerst zonder kerstboom is ondenkbaar. Als er één element is dat het begin van de kerstfestiviteiten markeert, dan is het wel de versiering van de kerstboom. Klein of groot, natuurlijk of kunstmatig, met ornamenten in de een of andere vorm; het belangrijkste is dat hij niet in huis ontbreekt.

Als je dit jaar niet voor de traditionele kerstversiering wilt gaan om je kerstboom te versieren, ga dan voor de originaliteit die wij je voor dit feestelijke seizoen brengen. Onze persoonlijke transparante acryl kerstornamenten zijn het artikel dat je zocht om een ander tintje aan jouw boom te geven.

Dit zijn een transparant acryl ornamenten die je geheel naar eigen wens kunt personaliseren om zo het meest originele en leuke kerstversieringen te maken die je ooit gezien hebt.

Het wordt aan één kant gepersonaliseerd. Het enige wat je hoeft te doen in onze online editor is je fantasie de vrije loop te laten en het perfecte ornament voor jezelf of als cadeau voor je dierbaren te creëren. Je zult ze zeker flink verrassen.

Kies de coolste ornamenten voor je boom

We hebben een heleboel ontwerpen gemaakt zodat je jouw ornament gemakkelijk en snel kunt aanpassen met onze online editor. Je kunt een van onze voorontworpen sjablonen kiezen en namen veranderen, zinnen aanpassen, afbeeldingen toevoegen, enz.

Transparante kerstversiering in laarsvorm bedrukken

Maar je hebt ook de mogelijkheid om je metacrylaat laarsornament geheel naar eigen wens te maken. Dat wil zeggen, kies een ornament in effen transparante kleur en voeg elk detail toe dat je wilt, van een foto, een tekst, een naam of een kerstpatroon dat je zelf hebt gemaakt.

Het mooiste van alles is dat elk item uniek is, geen twee ornamenten zullen hetzelfde zijn en dat maakt ze nog specialer.

Tips om je kerstboom te versieren

De meest gebruikelijke plaats om de kerstboom te plaatsen is in de woonkamer of in de zithoek. Kortom, daar waar we de meeste tijd doorbrengen, vooral met Kerstmis. Een andere optie is om de kersboom in de hal te plaatsen, zodat elke persoon die het huis binnenkomt als eerste je kerstboom zal zien en onder de indruk zal zijn. Zoek een hoekje waar hij in al zijn pracht kan schitteren en vermijd plaatsing voor deuren, ramen of doorgangen.

Of het nu een kunstmatige of natuurlijke kerstboom is, probeer hem uit de buurt van warmtebronnen te houden om problemen te voorkomen. Wat dat betreft dien je voorzichtig te zijn, want niemand zit te wachten op onnodige schrik met Kerstmis.

Wanneer we onze kerstboom gaan kiezen, denken we altijd na over welke maat we kiezen? Het zal een beetje afhangen van de beschikbare ruimte en de hoogte van de plafonds die je thuis hebt. Het belangrijkste is om de juiste verhouding te vinden. Als je een plafond van 3 meter hoog hebt, zal een boom van 150 cm er piepklein uitzien. De best verkochte kerstbomen zijn meestal 180-185 cm hoog, hoewel dit natuurlijk afhankelijk is van elk individueel geval.

Vouw de takken van je kerstboom uit; dit is alleen voor degenen die een kunstboom gebruiken. Het is belangrijk om alle takken goed uit te spreiden, zodat de boom uitstraling heeft en de hele ruimte er gevuld uitziet, zonder tussenruimtes.

Kies het thema waarmee we onze boom gaan versieren, dat geeft een gevoel van harmonie en vrede. Denk na over de kleur of kleuren die je wilt laten overheersen en creëer de perfecte decoratie. De meest populaire kleuren voor kerstversieringen zijn rood, goud en wit.

Transparante platte kerstballen bedrukken

We beginnen het versieren van de boom altijd met de lichtjes, het is altijd gemakkelijker om ze vóór de versieringen te plaatsen zodat ze goed geïntegreerd zijn tussen de takken van de boom.

Begin met het ophangen van de grootste ornamenten en laat de kleinere ornamenten voor het laatst liggen. Natuurlijk moeten we ze plaatsen als we dicht bij de boom zijn, maar neem af en toe een stapje achteruit om een blik te werpen op je boom. Van veraf heb je een beter perspectief om na te gaan of de ornamenten symmetrisch zijn en er geen lege gaten zijn.

Wij houden van Kerstmis en hopen met heel ons hart dat dit nog het begin is van een unieke gepersonaliseerde feestversiering die met liefde en zorg is gemaakt.