Methacrylaat magneet bedrukken

€ 5,90
Aantal:
#16667
Selecteer een optie: Rond
  • Afmetingen: 6ø cm (breedte) x 0,3 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Platte magneten in verschillende vormen.
  • Materiaal: transparant plexiglas.
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image

user social avatar
Giusy (Senise, IT)
kocht: Magneet van methacrylaat vierkant
31/07/2022
"Perfect... iedereen vond het geweldig... een geweldige verrassing voor de kinderen"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
María carmen (Zaragoza, ES)
kocht: Magneet van methacrylaat rechthoekig
05/07/2022
"Het product is perfect. Ik zou mijn keuze van foto's kunnen verbeteren ... heel anders."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Transparante methacrylaat magneten personaliseerbaar met foto

Welk huis heeft er geen koelkast vol magneten? Je weet vast waar we het over hebben. Wel, bij Wanapix hebben we de meest originele en ideale. Magneten zijn een van die decoratieve elementen die al heel lang bij ons zijn, maar ze raken nooit uit de mode. Er zijn vele soorten magneten, maar methacrylaat magneten hebben een speciale charme, omdat ze in full colour kunnen worden gepersonaliseerd en je er zinnen, namen, foto's, tekeningen etc. op kunt aanbrengen. Ze zijn ook perfect omdat hun duurzaamheid zeer hoog is, want in tegenstelling tot de klassieke porseleinen magneten, die kunnen breken als ze vallen, doen deze dat niet. Ze hebben een uitstekende afwerking die iedereen die ze heeft zal verrukken.

Methacrylaat magneten zijn op zichzelf al een blikvanger, maar bij Wanapix zijn ze nog specialer omdat je ze helemaal naar jouw wens kunt personaliseren. Ze zijn ideaal zowel om te decoreren, meestal de keuken van jouw huis, als om een origineel en verschillend geschenk te geven aan die persoon die je in gedachten hebt.

Onze methacrylaatmagneten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook perfect voor bedrijven, die een magneet met hun logo of merkimago kunnen ontwerpen om aan hun klanten te geven. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, afhankelijk van de vorm die het best past bij het idee van personalisatie dat je wilt maken.

Het is het perfecte detail om jouw dierbaren te verrassen en ook om loyaliteit op te bouwen bij huidige en potentiële klanten van jouw bedrijf of onderneming. Bij Wanapix weten we hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten cadeau te geven, daarom zijn onze gepersonaliseerde methacrylaatmagneten de ideale aanvulling.

Gepersonaliseerde magneten met foto gemaakt van transparant methacrylaat

Personaliseer de perfecte methacrylaatmagneet voor elke gelegenheid

In deze sectie vind je een groot aantal voorontworpen sjablonen om jouw methacrylaatmagneet te personaliseren met zinnen, tekeningen, namen, en het beste van alles, foto's. Je denkt vast al aan de foto van jouw kleintje op een koelkastmagneet of de foto van jouw laatste vakantie, het zal perfect zijn! En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen; met onze editor heb je het heel gemakkelijk. Je kunt het ontwerp van jouw gepersonaliseerde methacrylaatmagneet vanaf nul creëren.

Als je iemand wilt verrassen zonder te veel geld uit te geven, is dit het detail dat je zoekt. Het enige wat je hoeft te doen is jouw fantasie de vrije loop laten, een mooi ontwerp maken uit de ontwerpen die wij aanbieden of een ontwerp dat je zelf hebt gemaakt en wij zorgen ervoor dat het er geweldig uitziet.

Labels van Methacrylaat magneten