Houten magneet bedrukken

€ 5,90
Aantal:
#16663
Selecteer een optie: Vierkante mageet van hout
  • Afmetingen: 6 cm (breedte) x 6 cm (hoogte) x 0,4 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Platte magneten in verschillende vormen.
  • Materiaal: hout.
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image

user social avatar
Cristiana (Gondomar, PT)
kocht: Magneet van hout rechthoekig
30/07/2022
"Het artikel was onberispelijk"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
T
Teresa (Lisboa, PT)
kocht: Magneet van hout rechthoekig
29/07/2022
"Het beeld is niet 100% zoals het in hout is"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Marta (Valencia, ES)
kocht: Vierkante mageet van hout
28/07/2022
"De tekening is erg goed. De magneet is een beetje dun."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
C
Claudia (Pianoro, IT)
kocht: Magneet van hout hartvorm
14/07/2022
"Helaas is de korrel van de foto een beetje wazig, hij geeft niet erg goed weer. Maar over het algemeen is het een leuk cadeau-idee."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Laura (Zaragoza, ES)
kocht: Vierkante mageet van hout
04/07/2022
"Het product is precies zoals ik verwachtte. De kwaliteit van de afdruk is geweldig, het hout is zichtbaar wat het een zeer origineel tintje geeft en de magneet is zeer bestendig."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Originele gepersonaliseerde magneten van hout

Magneten zijn een van die decoratieve elementen die al jaren en jaren bij ons zijn, maar ze raken nooit uit de mode. Er zijn vele soorten, maar houten magneten hebben een speciale charme. Ze brengen een onmiskenbare warmte en elegantie. Bovendien is hun duurzaamheid veel groter, omdat deze magneten, in tegenstelling tot de klassieke porseleinen magneten die kunnen breken als ze vallen, dat niet doen. Ze hebben een uitstekende afwerking en zijn beter bestand tegen vallen of stoten dan andere.

Houten magneten zijn op zichzelf al mooi, maar bij Wanapix zijn ze ideaal, omdat je ze helemaal naar je eigen smaak kunt personaliseren. Ze zijn ideaal als decoratie, meestal in de keuken van uw huis, maar ook om een origineel en afwijkend geschenk te geven.

Onze houten magneten zijn van hoge kwaliteit en zijn ook perfect voor bedrijven, die een magneet met hun logo of merkimago kunnen ontwerpen om aan hun klanten te geven. Bovendien kun je kiezen uit verschillende vormen, afhankelijk van de vorm die het best past bij het idee van personalisatie dat je in gedachten hebt.

Het is het perfecte detail om je dierbaren te verrassen en ook om loyaliteit op te bouwen bij huidige en potentiële klanten van jouw bedrijf of onderneming. Bij Wanapix weten we hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten cadeau te geven, daarom zijn onze gepersonaliseerde houten magneten de ideale aanvulling.

Personaliseer de perfecte houten magneet voor elke gelegenheid

In dit gedeelte vind je een heleboel voorontworpen sjablonen om je houten magneet te personaliseren met zinnen, tekeningen, namen, etc. En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Met onze editor heb je het heel gemakkelijk. Je kunt het ontwerp van je gepersonaliseerde houten magneet vanaf nul creëren.

Gepersonaliseerde houten magneten met foto

Als je iemand wilt verrassen zonder veel geld uit te geven, is dit het cadeau waarnaar je op zoek was. Het enige wat je hoeft te doen is jouw fantasie de vrije loop te laten, een mooi ontwerp te maken uit de ontwerpen die wij aanbieden of er zelf een te bedenken en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Labels van Houten magneten