Gepersonaliseerde grote bekertrofee

Gepersonaliseerde grote bekertrofee

trofee
€ 29,95
Kwantumkortingen

Model
Details
  • Afmetingen: 18,5 cm (Breedte) x 33,5 cm (hoogte) x 12 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: beker van ijzerlegering, plastic basis.
  • Ideaal als individuele of teamsportprijs.
  • ID: #17355
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Vier je overwinningen in stijl met deze gepersonaliseerde bekertrofee

Overwinningen verdienen het om op een speciale manier gevierd en erkend te worden. Hiervoor is niets representatiever dan een gepersonaliseerde bekertrofee. Deze majestueuze trofee, met zijn grote formaat en elegante ontwerp, is een perfecte prijs om succes en inspanning te vieren.

Deze gepersonaliseerde trofee heeft een grote bekervorm en is zilverkleurig en straalt grandeur en prestatie uit. Het is gemaakt van een ijzerlegering, terwijl de basis van plastic is en er een plaat aan de basis is bevestigd. Dit is het deel dat kan worden gepersonaliseerd naar jouw wensen. De handgrepen voegen een vleugje authenticiteit toe en stellen je in staat om de trofee met trots vast te houden en te laten zien.

Personalisatie op maat

De kracht van deze beker ligt in de mogelijkheid tot personaliseren. Je kunt gepersonaliseerde tekst gebruiken: voeg namen, data, gebeurtenissen of een boodschap toe die je op de trofee wilt laten graveren of drukken. Van teamnamen tot speciale opdrachten, de keuze is aan jou.

Afbeeldingen, logo's of ontwerpen kunnen ook worden toegevoegd: als je een logo of afbeelding hebt die je op de trofee wilt plaatsen, kun je die nauwkeurig en duidelijk opnemen. Dit maakt het een perfecte keuze voor bedrijfsevenementen of gesponsorde sportwedstrijden.

Je kan kiezen uit twee type personalisatie: gravering of bedrukking. Bedrukken is ideaal voor logo's, afbeeldingen en gedetailleerde ontwerpen in full colour, terwijl graveren een vleugje elegantie en duurzaamheid toevoegt, ideaal voor het weergeven van namen, data of tekst.

Bekertrofee gebruiken

Deze gepersonaliseerde bekertrofee is meer dan een object; het is een manier om prestaties of succes te vieren. Of het nu gaat om sportevenementen, bedrijfserkenning of individuele awards, deze trofee voegt een extra niveau van prestige toe aan elke ceremonie.

Gepersonaliseerde bekertrofee

De trofee is perfect voor sporttoernooien waar teams strijden voor de overwinning in een finale, maar ook voor prijsuitreikingen op zakelijke of sociale evenementen. De winnaars zullen de moeite en aandacht waarderen die gestoken zijn in het maken van een echt persoonlijke award voor hem of haar, of voor het team.

Deze gepersonaliseerde bekertrofee is niet alleen een symbool van succes voor één dag, maar wordt dan ook een herinnering aan de prestatie voor het leven. De ontvangers tonen het met trots in hun huis of op hun werk en elke keer als ze het zien, herbeleven ze de opwinding en eer van de toekenning.