Cadeautips voor op afstand

Het is moeilijk om ver weg te zijn van iemand die belangrijk is, niet in staat te zijn om hem een lekkere knuffel te geven, hem persoonlijk te spreken of gewoon naar zijn gezicht te kijken en hem met één blik te begrijpen. Afstand mag ons er niet van weerhouden te tonen hoeveel we van onze vrienden, familie of onze partner houden.

Heb jij een geliefde persoon die ver weg woont en wil je hem of haar een geschenk geven, ook al kun je het niet persoonlijk overhandigen? Wij geven je enkele ideeën hoe je die kilometers die jullie scheiden kunt inkorten. Vergeet niet dat een cadeau op afstand de beste optie is om die persoon dicht bij je te voelen.

Wij willen dat je dichter dan ooit bij je geliefde personen bent, of het nu vrienden zijn, familie, je partner of een andere persoon voor wie jij een speciale genegenheid koestert.

Bij Wanapix kun je een bestelling plaatsen voor een van onze gepersonaliseerde artikelen en deze direct naar de ontvanger sturen, zonder dat je jouw bank hoeft te verlaten. Bovendien zal degene die het cadeau ontvangt niet weten hoeveel het cadeau heeft gekost, want wij voegen nooit bonnen of facturen bij de bestelling. Met de rust en de zekerheid dat ze het geweldig zullen vinden.

Drie ideale voorstellen voor lange afstand cadeaus

We doen drie voorstellen waarvan we weten dat ze gegarandeerd succes zullen opleveren.

Een van de meest populaire artikelen op onze website zijn de gepersonaliseerde deurmatten. Je kunt een deurmat maken voor de familie van de persoon aan wie je hem gaat geven. Het maakt niet uit hoeveel gezinsleden er zijn. Of het nu één persoon is of vijf en een hond, we hebben zeker de perfecte deurmat om aan hen te geven. Je kunt kiezen uit een van de ontwerpen die we al beschikbaar hebben of je kunt de deurmat helemaal naar jouw eigen smaak personaliseren. We zijn er zeker van dat ze het geweldig zullen vinden!

Een andere optie die volgens ons een schot in de roos is, is de 3D-fotolamp. Deze gepersonaliseerde lampen zijn een super origineel en leuk decoratief element, en zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, etc. is. Versier het huis van jouw favoriete persoon met deze driedimensionale lamp.

Foto's zijn altijd een schot in de roos en als je ook nog wilt dat die speciale persoon je cadeau overal mee naartoe kan nemen, dan is dit het perfecte cadeau, de filmrol sleutelhanger of filmspoel. Het is een sleutelhanger in de vorm van de oude fotorollen, die je kunt personaliseren met maximaal 10 foto's. Stel je voor dat je deze sleutelhanger naar je beste vriendin stuurt die ver weg woont, met foto's van jullie van jullie kindertijd tot nu. Tranen van ontroering zijn gegarandeerd!

Verjaardagscadeaus van een afstand

Er zijn mensen die hun verjaardag nog steeds met hetzelfde enthousiasme vieren als toen ze klein waren, terwijl anderen het met iets minder enthousiasme beleven omdat ze niet graag volwassen worden. Maar wie vindt het niet leuk om op zijn verjaardag een cadeautje te krijgen?

Op onze website vindt u meer dan 1000 artikelen die je naar eigen wens kunt personaliseren om die speciale persoon ver weg van jou te verrassen.

En als je op zoek bent naar een eenvoudig cadeau, een detail dat niet al te duur hoeft te zijn, kun je ook een gepersonaliseerde kaart sturen. Je hoeft alleen maar na te denken over wat je wilt schrijven en elke kant van de kaart naar wens te personaliseren. Een emotionele en persoonlijke zin zal altijd een succes zijn en de ontvanger van jouw kaart in vervoering brengen.

Je kunt deze gepersonaliseerde kaarten ook toevoegen aan elk van je bestelde pakketten te laten weten wie het geschenk heeft gestuurd. Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om een gepersonaliseerde deurmat te cadeau geven, en wil je laten weten wie het geschenk heeft gestuurd? Kies dan een van onze kaarten, personaliseer ze met een leuke zin en vertel hoeveel je van hen houdt met je gepersonaliseerde geschenk.

Het is altijd een goed moment om een cadeau op afstand te geven

Wanneer er genegenheid en liefde is voor iemand, is er geen afstand die er toe doet. Het is altijd een goed moment om hem of haar te laten zien welke belangrijke rol ze in jouw leven spelen met een persoonlijk geschenk. En helemaal als je het cadeau van op afstand verstuurt!