Hanger porseleinen bedrukken en maken met frame

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Uw foto op een ovaal stukje porselein.
  • Full colour bedrukking met ovenbehandeling.
  • Inclusief ketting. Materiaal van de ketting: roestvrij staal.
bekijk meerbekijk minder
Selecteer een optie:
bronzen frame
€ 49,00
bronzen frame
zilveren frame
€ 69,00
zilveren frame
Beschrijving

Gepersonaliseerde porseleinen hanger met zilveren frame

Als u op zoek bent naar een tijdloos juweel, maar op uw eigen manier opnieuw uitgevonden, dan is onze elegante en exclusieve ketting met foto op porselein en met zilveren omlijsting perfect voor u. Het ovale porseleinstuk wordt gepersonaliseerd met uw favoriete foto.

De afdruk wordt in full colour gemaakt via een ambachtelijke, urenlang durende behandeling in een oven op hoge temperatuur. Dankzij het gebruikte materiaal is de print zeer duurzaam voor een leven lang. Dit is een totale garantie van de hanger als cadeau voor de meest speciale gelegenheden.

Het frame is zilverkleurig en bevat tevens een ketting. De hanger wordt ter bescherming geleverd in een gratis kleine doos. Zoals u ziet ontbreekt het niet aan details, want we willen dat u impact maakt met uw meest exclusieve geschenk.

Gepersonaliseerde porseleinen hanger met bronzen frame

Gouden en gele tinten zijn weer een trend als het gaat om aankleden en het kiezen van accessoires. De porseleinen hanger met bronzen frame is wat je nodig hebt om je outfit een vintage tintje te geven.

Deze elegante en exclusieve hanger, ook wel bekend als porseleinen camee, is zo ontworpen dat u er uw favoriete foto op kunt zetten. We drukken het in full colour via een zeer ambachtelijke behandeling in een hoge temperatuur oven. Op deze manier is de afdruk duurzamer en heeft het een ongelofelijke afwerking.

Het frame is bronskleurig en heeft reliëf, waardoor het gedetailleerder is. Het wordt ook geleverd met een ketting en in een exclusieve kleine doos ter bescherming tijdens het transport. Het is een ideaal geschenk voor o.a. moederdag, verjaardagen of jubilea.