Wie is het spel maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Bordspel voor 2 spelers vanaf 6 jaar.
 • Inclusief 2 borden (blauw en rood).
 • U kunt 24 verschillende foto's toevoegen.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Wie is wie bordspel, gepersonaliseerd

 • Aantal spelers: 2
 • Aanbevolen leeftijd: +6 jaar
 • Speeltijd: 15-20 minuten

Kent u het mythische spel "Wie is wie?" nog dat u in uw jeugd speelde, in de jaren 80? Nu kunt u zich die spellen herinneren met een nog leuker tintje: jullie zullen namelijk de hoofdrolspelers van het spel worden!

Dit product bestaat uit twee sterke plastic borden, een rode en een blauwe. Elk bord bevat 24 verschillende personages. U kunt dit product personaliseren door verschillende foto's, van 24 verschillende personen, te uploaden. Ze kunnen uw vrienden, familie, kinderen, ouders, broers en zussen, collega's zijn... wie u maar wilt!

Het zal dus veel leuker zijn om te proberen te raden welk personage uw tegenstander heeft gekozen, als u de beschikbare opties uitsluit na het stellen van de klassieke vragen: is ze een vrouw, draagt ze een bril, en heeft ze zwart haar?

Hoe speelt u "Wie is wie?"

Voorbereiding

Elke speler kiest een bord en zit tegenover de andere speler.

Schud het kaartendek met geheime personages. Vervolgens trekt elke speler een kaart uit het kaartendek en legt deze in de gleuf op de voorkant van zijn bord. Dit is het personage dat uw tegenstander moet raden.

Bril, haarkleur, gezichtsbeharing, haaraccessoires, oorbellen... dit alles zal van fundamenteel belang zijn om te winnen.

Spelverloop

"Wie is wie" is een bordspel dat in verschillende rondes wordt gespeeld. De jongste speler begint.

Elke beurt zal de actieve speler een vraag stellen, die alleen met "JA" of "NEE" kan worden beantwoord. Afhankelijk van het antwoord van de tegenstander zal hij of zij weten welke personages hij kan uitsluiten als mogelijk geheim personage die op de kaart van de tegenstander staat.

Bij voorbeeld: Heeft jouw geheime personage blond haar?

  Als de tegenstander "ja" antwoordt, dan weet u dat het geheime personage blond is, dus kunt u op uw bord alle mensen met haar van andere kleuren uitsluiten.

  Als de tegenstander "nee" antwoordt, dan weet u dat het geheime personage NIET blond is, dus kunt u op uw bord alle mensen met blond haar uitsluiten.

Om een personage weg te gooien, duwt u gewoon zijn foto naar beneden zodat deze niet meer zichtbaar is voor u.

De beide spelers blijven maar vragen stellen, één voor één, tussendoor.

Einde van het spel

Als een speler denkt dat hij al kan raden wie het geheime personage van zijn tegenstander is, kan hij zijn beurt gebruiken om de naam van dat personage te zeggen. Deze actie kan slechts één keer in het hele spel worden uitgevoerd, dat wil zeggen

 • Als u het personage raadt, dan wint u het spel!
 • Maar als u faalt... heeft u het spel verloren! Uw tegenstander wint dan automatisch.