Ontwerpen van sportschool

Koken en tafelen
Badkamer
Kantoorbenodigdheden

Sporthanddoek bedrukken

Kenmerken

  • Afmetingen: 50 cm x 100 cm.
  • Geen minimum bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk.
  • Materiaal: 40% katoen, 60% polyester. Dikte: 400g/m2.
  • Machinewasbaar.
  • OEKO-TEX® gecertificeerd.
  • Aan één kant te personaliseren. De achterkant is wit.

Te personaliseren handdoeken voor de sportschool

Nu kun je katoenen en polyester handdoeken personaliseren in een perfect, compact formaat voor gebruik in de sportschool. De handdoeken kunnen in de machine worden gewassen (wij raden aan ze met koud water te wassen). Je kunt een zijde personaliseren met elk gewenst ontwerp, zin, naam of foto, in kleur met de hoogste kwaliteit. Bovendien vereisen wij geen minimumafname: je kan al vanaf één stuk bestellen!

Ontwerp handdoeken met uw sportschool logo

Te personaliseren handdoeken voor de sportschool zijn een fantastisch promotieartikel dat veel gebruikt wordt door managers van sportscholen en sport- en gezelligheidsverenigingen. Je kan ze personaliseren met het logo van de sportschool of club, om elk lid er een te geven wanneer ze lid worden, als promotiegeschenk om nieuwe leden aan te trekken of om loyaliteit te kweken onder reeds lang bestaande leden.

Gebruik je eigen, zelf ontworpen handdoek tijdens het sporten

Naast een relatiegeschenk is een gepersonaliseerde handdoek ook een onmisbaar product voor elke gebruiker van de sportschool, of voor sporters in het algemeen. Deze middelgrote handdoeken zijn perfect om op de oefenbanken te leggen om de hygiëne bij het gebruik van de toestellen te garanderen en om het zweet af te vegen tijdens elke oefening of les. Je kunt de handdoek personaliseren met een motiverende zin om jezelf extra energie te geven iedere keer dat je de tekst leest, of met een naam of foto, om je handdoek te kunnen identificeren, zodat je hem niet kunt verliezen of terugkrijgt als je hem op een machine of in een kleedkamer laat liggen.