Strandlaken bedrukken

Er zijn 4 producten beschikbaar

De meest originele strandlakens

Vergeet uw handdoek niet als u naar het strand gaat. Het is een must, dus niet elke handdoek os geschikt om mee te nemen. Wij raden u onze gepersonaliseerd badstoffen strandlaken aan. Het is gemaakt van katoen en polyester, wat het zeer duurzaam en sterk maakt. Ze worden veel gebruikt voor naar het zwembad of het strand mee te nemen, omdat u hiermee een efficiëntere droging mogelijk maakt.

Onze strandlakens hebben iets speciaals, en dat is dat ze gepersonaliseerd zijn. Dankzij het persoonlijk maken van dit strandlaken, zal er geen zelfde model te vinden zijn. U kunt het ontwerpen met uw foto, tekst of ontwerp die u wilt op een zijde. Als u niet weet hoe u een strandlaken moet ontwerpen, maakt u zich dan geen zorgen, want met onze editor is het heel eenvoudig en intuïtief.

In onze catalogus vindt u rechthoekige strandlakens en ronde handdoeken, beide kunnen worden gepersonaliseerd naar uw smaak en de maat kiezen die het beste past bij wat u zoekt. U heeft eventueel ook de keuze uit vooraf ontworpen sjablonen, zodat u deze naar wens kunt aanpassen of, als u dat liever heeft, het ontwerp vanaf het begin helemaal zelf maken.

Gepersonaliseerde strandlakens voor kinderen

Onze handdoeken zijn er voor jong en oud. U heeft de keuze uit verschillende formaten om de afmeting te kiezen die het beste bij uw kind past. Van de kleinste tot de grootste strandhanddoek.

Het is gebruikelijk voor velen om te kiezen voor het personaliseren voor kinderen met hun favoriete tekenfilmfiguur. We hebben echter een ander idee waarvan we denken dat uw kind het nog leuker zal vinden en dat is om hun eigen tekeningen werkelijkheid te laten worden. Scan zijn favoriete tekening en maak er een afbeelding van, dan hoeft u die in onze editor alleen maar in te voegen en kunt u zijn tekening tot leven brengen. Het wordt zijn favoriete handdoek!

Als u van spelletjes houdt, kun u er ook een creatief ontwerpen met uw leukste bordspel waarin het zo een dubbele functie zal vervullen. Kies gewoon het juiste formaat en begin met het maken van uw ontwerp. We zijn er zeker van dat ze het leuk zullen vinden.

Wat te doen om de handdoek op zijn plek te houden?

Op winderige plaatsen kan het vasthouden van een handdoek een riskante sport zijn. Sommige mensen gebruiken hun rugzakken en andere spullen om bovenop de handdoek te leggen zodat deze op zijn plek blijft liggen, maar als u één van die personen bent die zich graag helemaal comfortabel voelt zonder omringd te worden door tassen en schoenen etc., dan zijn er andere opties.

Er zijn pinnen die in het zand gestoken kunnen worden en waarmee de handdoek vastgehouden wordt, zonder dat hij beweegt en hij perfect op zijn plek blijft liggen. Ze zijn klein, dus u kunt ze elke keer als u naar het strand gaat in uw tas stoppen.

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het merk OEKO-TEX® garanderen dat alle onderdelen voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textielproducten met het OEKO-TEX®-kwaliteitskeurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

OEKO-TEX Etiqueta