Telefoonhoesjes & technologie

Er zijn 3 producten beschikbaar

Hoe telefoonhoesje bedrukken?

U neemt uw telefoon overal mee naartoe, dus deze moet goed beschermd worden tegen het vallen en tegen stoten met ons eigen ontworpen telefoonhoesje. In deze sectie hebben we verschillende modellen van telefoonhoesjes met foto bedrukken voor Huawei, Samsung, iPhone en Xiaomi, samengesteld.

Als u niet weet hoe u telefoonhoesje moet maken, zullen wij het u uitleggen omdat het heel eenvoudig is. Het enige wat u hoeft te doen is het model te kiezen dat overeenkomt met uw mobiele telefoon en het vervolgens ontwerpen met uw favoriete afbeelding of ontwerp. Of het nu gaat om een flexibel telefoonhoesje of hard telefoonhoesje, al onze producten worden in full colour bedrukt, met de modernste machines. De kleuren zijn helder en zeer levendig. U zult het uiterlijk van uw mobiele telefoon met deze eigen ontworpen hoesjes geweldig vinden, het zal eruitzien als een nieuwe telefoon!

Verschillen tussen de hoesjes

Er zijn twee type telefoonhoesjes die we moeten onderscheiden, de flexibele bedrukte telefoonhoesjes of de hard case telefoonhoesjes. Beide modellen zijn geweldig om te ontwerpen en een prachtige foto laten bedrukken op het hoesje. Het verschil tussen deze twee hoesjes is dat het ene hoesje gemaakt is van een flexibel plastic dat makkelijk om de telefoon te doen is, en het andere hoesje gemaakt is van stevig hard plastic.

Telefoonhoesje zelf ontwerpen

Op onze pagina hebben we een uitgebreide catalogus van siliconen of gel hoesjes om te ontwerpen met foto, afbeelding of tekst die u wilt. Deze modellen zijn transparante hoesjes, dit wil zeggen dat het volledig transparant is, en van daaruit beslist u of de foto of het ontwerp het gehele hoesje zal bedekken of alleen een gedeelte, zodat het achterste deel van de mobiele telefoon te zien is. Dit is bijvoorbeeld interessant voor transparante iPhone hoesje, omdat het Apple logo op de achterkant is geplaatst. U kunt het zelfs integreren in uw ontwerp!

Dit type van siliconen transparante flexibele hoesje bedekt de achter- en zijkanten van de mobiel. Bovendien heeft elk model de nodige openingen voor de camera en de knopjes. Dit model is zeer goed voor de bescherming van uw mobiele telefoon tegen vallen, omdat het de schok beter absorbeert dan de andere behuizingen. Uw telefoonhoesje heeft dus een dubbele functie, om de telefoon te decoreren en te beschermen.

Hoe telefoonhoesje decoreren? Een andere optie is om zelf of door uw kind getekende afbeelding in te scannen, deze op te slaan in PNG- of JPG-formaat en het te gebruiken voor het hoesje. Het resultaat is een zeer originele, transparante hoesje met foto, waarmee u altijd een deel van uw kleintjes bij u heeft.

Telefoonhoesje bedrukken met een tikje vintage

Het telefoonhoesje is gemaakt van hard PVC, d.w.z. hard plastic. In dit geval zijn ze niet transparant zoals de vorige, maar hebben ze een witte basiskleur.

Hierop printen we in full colour het ontwerp, de foto of afbeelding die u wilt hebben en krijgt u een uniek en origineel model. Net als het vorige model zijn deze bedrukte telefoonhoesjes die beschermen de achter- en zijkanten van de mobiel. Van dit type materiaal hebben we voor Huawei en Samsung Galaxy.