Handdoek microvezel bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Materiaal licht van gewicht met een hoge droogcapaciteit.
 • Ideaal voor het afdrogen na het sporten, sportschool, enz.
 • Bedrukbaar aan één zijde.
 • Samenstelling: 80% Polyester, 20% Polyamide - Nylon.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Handdoek voor sportschool en atleten

Gepersonaliseerde microvezel handdoek is de perfecte handdoek om te gebruiken na het douchen in de sportschool na het sporten. Microvezel is een materiaal licht van gewicht met een hoge droogcapaciteit.

Het zijn handdoeken die gemakkelijk op te vouwen zijn om in de sporttas te doen. U kunt de handdoek aan één zijde bedrukken met de foto, een afbeelding, tekst, naam, logo of een ontwerp in kleur die u wilt!

Samenstelling: 80% Polyester, 20% Polyamide - Nylon.

Gepersonaliseerde sporthanddoek

Bij het sporten is het noodzakelijk om fysiek en mentaal voorbereid te zijn, maar het is ook handig om een rugzak mee te nemen waarin u alles bij u heeft wat u nodig hebt tijdens de sportsessie. Water drinken is essentieel, artikelen voor de hygiëne en natuurlijk een handdoek voor het sporten.

We raden vooral onze microvezel handdoek aan, omdat ze zeer licht van gewicht zijn en perfect zijn voor sporters en sportliefhebbers. Dit type stof absorbeert gemakkelijk vocht vast. Deze handdoek is ook zeer duurzaam, zodat het uw favoriete sporthanddoek zal worden .

Iets dat ons in staat stelt om ons te onderscheiden van de rest is om de microvezel handdoek te bedrukken zoals u dat wilt. U kunt het precies zo ontwerpen met de foto, ontwerp of tekst naar uw wensen. Dankzij het te kunnen personaliseren is het mogelijk om een uniek model te hebben en op deze manier zal het moeilijker zijn om deze te verliezen, omdat er niet één dezelfde is zoals u die heeft laten maken.

Welke handdoek mee te nemen naar de sportschool

De handdoek voor de sportschool is essentieel als u één van die mensen bent die voor uw maximale hygiëne zorgt. Het dient als een beschermende barrière om de verspreiding van bacteriën naar andere mensen die andere machines en apparatuur hebben gebruikt, te voorkomen.

Wij hebben verschillende maten zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past. U kunt elk model met hetzelfde ontwerp maken of ervoor kiezen om ze verschillend te maken. Doe het zoals u het wilt en wees de meest originele van de sportschool.

Wasvoorschrift

 • Geschikt voor de wasmachine.
 • Maximale wastemperatuur: 30°.
 • Gebruik geen bleekmiddel.
 • Strijken op lage temperatuur.
 • Niet drogen in de droger.

Alle afmetingen van dit product zijn bij benadering en kunnen beïnvloed worden door het beeldoverdracht proces en de verwerking ervan.

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het merk OEKO-TEX® garanderen dat alle onderdelen voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textielproducten met het OEKO-TEX®-kwaliteitskeurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

Certificado OEKO Etiqueta

Gerelateerde producten