Gepersonaliseerd Apple Watch bandje

Gepersonaliseerd Apple Watch bandje

apple watch band
€ 14,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Afwerking
Kleur

Details

  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Personalisatiemethode: gravure.
  • Compatibel met Apple Watch, serie 8/7/6/5/4/3/2/1/SE.
  • ID: #16945-365038
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde Apple Watch bandjes

Wie zegt dat je je Apple Watch net als iedereen moet dragen? Verras met gepersonaliseerde Apple Watch bandjes, die degenen die een speciaal tintje aan hun accessoires willen geven in vervoering zullen brengen. In dit geval hun Apple Watch.

Deze bandjes zijn gemaakt van verschillende materialen om uit te kiezen, van de hoogste kwaliteit en? gepersonaliseerd! Kies de kleur en het ontwerp dat jij het mooist vindt, en voeg toe wat je wilt: logo, zin, tekening, motief... Maak de band zo uniek als je bent.

Originele en unieke horlogebandjes

Deze bandjes zijn compatibel met Apple Watch-modellen met kasten van 38, 40, 41, 42, 44 en 45 mm, en we bieden modellen van verschillende materialen die passen bij je stijl, allemaal van uitstekende kwaliteit, duurzaam, sterk en licht om te dragen, waardoor jouw horloge opvalt en een vleugje elegantie en originaliteit krijgt.

De bandjes zijn compatibel met al deze modellen:

Model Kast
Apple Watch Series 8 41 of 45 mm kast
Apple Watch SE 40 of 44 mm kast
Apple Watch Series 6 40 of 44 mm kast
Apple Watch SE (1e gen.) 40 of 44 mm kast
Apple Watch Series 5 40 of 44 mm kast
Apple Watch Series 4 40 of 44 mm kast
Apple Watch Series 3 38 of 42 mm kast
Apple Watch Series 2 38 of 42 mm kast
Apple Watch Series 1 38 of 42 mm kast
Gepersonaliseerde horlogeband voor Apple Watch

We hebben verschillende voorontworpen sjablonen beschikbaar, die je naar geheel wens kunt aanpassen: tekst toevoegen of verwijderen, het motief wijzigen... Onze zeer intuïtieve online editor maakt het je gemakkelijk om jouw band te ontwerpen. Hoewel, als je een zeer creatief persoon bent en je al een model hebt laten maken, kun je het toevoegen door jouw product helemaal opnieuw te maken, helemaal gepersonaliseerd door en voor jou!

Wij hebben verschillende bandmodellen beschikbaar in drie verschillende materialen: silicone, leder en eco-leder:

Siliconen band

Deze banden zijn het meest zorgeloos en vrolijk, met verschillende kleuren beschikbaar. Het materiaal is soepel en zeer comfortabel. Het is gepersonaliseerd door middel van een gravure, zodat het niet in de band ingekerfd is, maar zeer oppervlakkig en nauwelijks voelbaar. Het heeft een veilige sluiting die ook wordt afgewerkt door het passeren van de gesp, zodat de sluiting stevig en veilig is.

Lederen band

Deze band wordt gepersonaliseerd door gravure, net als de siliconenband. Het verandert het materiaal, dat leer is, waardoor het er eleganter en soberder uitziet. Het is duurzaam en sterk, maar zeer licht en zacht om te dragen. Het heeft stiksels langs de randen. De metalen gesp in klassieke stijl zorgt voor een beproefde stabiliteit en stevigheid, in vergelijking met de pin- en gespsluiting van het officiële Apple Watch-bandje. Niet waterbestendig.

Gepersonaliseerd Apple Watch bandje

Het perfecte cadeau voor de techneut in je leven

We hebben allemaal wel iemand in onze omgeving die een superfan is van technologie, vooral van het merk Apple. Deze mensen een cadeau geven kan een uitdaging zijn, vooral als je ze er echt van wilt laten genieten. Daarom is een gepersonaliseerd Apple Watch-bandje het ideale product om hen te verrassen en ervoor te zorgen dat het een cadeau is dat ze in hun dagelijks leven zullen gebruiken.

Natuurlijk is het ook een ongelooflijk zelfcadeau: neem een uniek accessoire mee, helemaal door en voor jou ontworpen, met wat je het leukst vindt of waar je het gelukkigst van wordt.