Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€. Geldig voor ophalen bij afhaalpunt.
Je bent hier: Help Center > Algemene informatie > Beleid voor beeldgebruik

  Beleid voor beeldgebruik


Naast de strikte naleving van de wetgeving inzake gegevensbescherming en de GDPR is het voor ons van groot belang om u duidelijke en transparante informatie te geven over hoe en wanneer wij uw foto's gebruiken en wat wij ermee doen. Uw foto’s worden uitsluitend gebruikt om de producten van uw bestelling te vervaardigen en te personaliseren.

Van de foto’s worden geen kopieën voor de beveiliging gebruikt, of voor een andere wijze. Alle foto’s zijn alleen direct toegankelijk voor systeembeheerders en technisch personeel, de afbeeldingen hebben een volledig geautomatiseerde afdruk, waardoor elke vorm van manipulatie wordt vermeden.

Afbeeldingen sessie (web)

Wanneer u afbeeldingen uploadt om uw bestellingen te plaatsen, worden deze afbeeldingen veilig opgeslagen op onze eigen servers. Na 60 dagen, zonder dat u ze opnieuw gebruikt,heeft, worden deze door een dagelijks proces permanent verwijderd uit het systeem.

Als u wilt dat wij de foto's van uw sessie verwijderen zonder op deze periode te willen wachten, kunt u contact met ons opnemen en uw sessie-ID doorgeven (zichtbaar in de sectie "contact"), dan zullen wij deze verwijderen.

Afbeeldingen bestelling

Wanneer u een bestelling heeft afrondt, worden de foto's van de sessie op het web "geassembleerd" om de afbeeldingen voor de bestelling te vormen. We bewaren de afbeeldingen van de bestelling gedurende 200 dagen, voor het geval u de bestelling om welke reden dan ook moet herhalen (incident, verzoek om kopieën, enz.). Na het verstrijken van deze periode worden ze definitief geëlimineerd.

Net als bij de foto's van de sessie, als u wilt dat we de afbeeldingen wissen zonder deze periode af te wachten, kunt u contact met ons opnemen en uw bestelling nummer aan ons doorgeven.

Misschien ben je geïnteresseerd