Zakkalender bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Te bedrukken aan beide zijden.
  • Glanzende afwerking (laminaat).
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Linda (Brabant)

Goede kwaliteit prijsverhouding

Lianne (Drenthe)

Leuke Sjaal met foto! Goed gelukt!

Liesbeth (Gelderland)

Beschrijving

Welke dag is het vandaag?

In een digitale wereld lijkt het wel alsof analoog uit de mode is. Maar dat is niet zo, omdat beide systemen nog zeer in trek zijn. Op die manier kunnen we een smartphone meenemen en hebben we ook een zakkalender met foto's in onze portemonnee.

Het is erg praktisch om altijd mee te nemen en uw belangrijkste data niet uit het oog te verliezen. We hebben twee modellen: het normale, met een jaaroverzicht en de drievoudige model, waar de driejaars kalenders verschijnen. Dit laatste is vooral nuttig als een reclame propagandavoor een bedrijf en om deze te personaliseren met uw gegevens, zodat het altijd aanwezig zal zijn in de geest van zijn klant.

Hoe maak je een zakkalender?

Op onze website is het heel eenvoudig om uw gepersonaliseerde zakkalender te ontwerpen. U hoeft alleen maar het model te kiezen dat u wilt en het vervolgens naar eigen wens te maken. Om dit te doen, kunt u één van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen of, als u zeer creatief bent, ervoor te kiezen om uw eigen ontwerp te maken met uw favoriete foto's.

Allemaal hebben ze het ideale formaat zodat u het comfortabel in uw tas of portemonnee kunt dragen. Bovendien is het te personaliseren aan beide zijden volledig in kleur. Ze worden verkocht in een pack van tien eenheden en, het gewone model heeft afgeronde hoeken, dus ze zijn veel duurzamer.

We hebben het gehad over hoe belangrijk het voor bedrijven is, maar ze kunnen ook een goed cadeau zijn voor uw gasten zoals bij evenementen als doop of communies. Het is zeer economisch en het is een praktisch detail. U kunt het ontwerpen met de foto's van de kinderen en de datum van het evenement, zodat ze die speciale dag altijd zullen onthouden.

Gerelateerde producten