Wandkalender bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies de startmaand en het jaar: het huidige jaar of tot vijjf jaren erna.
  • Uw foto's in 12 maanden + omslag.
  • Papier vellen 250 gr. Matte afwerking (niet gelamineerd).
  • Met ring om gemakkelijk op te hangen.
  • De kalender is door een spiraal met elkaar verbonden.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Een bedrukte lunchbox van bamboe besteld. Hij was echt mooi en snel geleverd.

Karin (Gelderland)

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Drenthe)

Gepersonaliseerde bloempot besteld. Hij kwam zeer snel aan, ondanks de ellende met het virus. En de bloempot was werkelijk prachtig!! Heel blij mee.

Sven (Zuid Holland)

Beschrijving

Wandkalender met foto's

Maak dit jaar de beste gepersonaliseerde wandkalender met foto’s ter wereld. U kunt het naar wens maken met elke maand van het jaar een andere afbeelding, ontwerp of tekst die u maar wilt, want bij ons is alles mogelijk.

Het is gepersonaliseerd vanaf de voor- en achterkant, evenals elk van de 12 maanden van het jaar. U kunt elk vel ontwerpen met verschillende foto's zodat alleperosnne voorkomen op de kalender en maak zo een gepersonaliseerde gezinskalender, een wandkalender met grappige teksten, met een prachtig ontwerp, enz. Maak nu uw eigen model.

De bedrukking is dubbelzijdig met een perfecte afwerking. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten, dus u kunt datgene kiezen wat het beste bij u past. Het heeft ook een ring om het gemakkelijk aan de muur op te hangen. De vellen zijn gemaakt van 250 gr glanzend papier en zijn verbonden door een spiraal.

Het is één van de meest gekozen cadeaus met kerst om aan elk lid van het gezin te geven, en het is ook erg praktisch voor elke gelegenheid. Het is een terugkerend detail voor de inrichting van een huis en natuurlijk voor bedrijven als advertentie.

Gerelateerde producten