Wandkalender bedrukken en maken

Wandkalender bedrukken en maken

kalender
€ 8,95
Kwantumkortingen

Model
Maat
Kleur spiraal

Details

  • Afmetingen: 19 cm (Breedte) x 27,5 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Kies de startmaand en het jaar: het huidige jaar of tot vijf jaren erna.
  • Bevat omslag + 6 dubbelzijdig bedrukte vellen.
  • Papier vellen 250 gr. Matte afwerking.
  • Met ring om gemakkelijk op te hangen.
  • De vellen zijn door een spiraal met elkaar verbonden.
  • ID: #6806-964
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Wandkalender met foto's

Maak dit jaar de beste gepersonaliseerde wandkalender met foto’s ter wereld. Je kunt het naar wens maken met elk maanden van het jaar met de afbeelding, het ontwerp of de tekst die je maar wilt, want met onze online editor is alles mogelijk.

Het is gepersonaliseerd vanaf de voor- en achterkant, evenals elk van de 12 maanden van het jaar. Je kunt elk vel ontwerpen met verschillende foto's zodat alle personen voorkomen op de kalender, een gepersonaliseerde familiekalender, een muurkalender met motiverende zinnen, met een mooi ontwerp, met foto's met vrienden, van je huisdier (is er iets mooiers dan een kalender met foto's van honden of katten?

We hebben verschillende maten wandkalenders beschikbaar, evenals verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een spiraalgebonden kalender of een geniete kalender. Bij spiraalgebonden kalenders zijn de bladzijden bovenaan verbonden met een Wire-0 spiraal, en om de maanden om te draaien wordt de hele bladzijde met de spiraal omgeslagen. Geniete kalenders daarentegen, ook wel gevouwen kalenders genoemd, zijn (zoals het woord al zegt) in het midden gevouwen. Als ze "gesloten" zijn, zie je dus de helft van het formaat. Maar als je ze aan de muur hangt, blijven ze open, op A3 formaat. Om de maand te verwisselen wordt het vel papier door het centrale nietgedeelte gehaald.

Het is één van de meest gekozen cadeaus met kerst om aan elk lid van het familie te geven, en het is ook erg praktisch voor elke gelegenheid. Het is een terugkerend detail voor de inrichting van een huis en natuurlijk voor bedrijven als reclame, het toevoegen van het logo of een bedrijfsimago. Of in kantoren, garages en andere werkplekken zodat alle werknemers en werkneemsters snel kunnen zien welke dag het is.

Voor het aanpassen van de kalender op onze website kun je kiezen uit verschillende vooraf ontworpen sjablonen. Er zijn kleurrijker, soberder, kinderlijker, eleganter, enz. In al deze sjablonen kun je jouw foto's voor elke maand toevoegen.