Voetbalsokken bedrukken

paar sokken
€ 19,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Details
 • Maattabel
 • Afmetingen: 20 cm (Breedte) x 12 cm (hoogte) x 0,4 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Stof: 98% polyester, 2% elastaan / Voet: 70% katoen, 28% polyester, 2% elastaan.
 • polyester, 2% elastaan.
 • Maten: 35/38, 39/42, 43/46.
 • Het gemaakte ontwerp wordt op elk van de sokken gedrukt.
 • Machinewasbaar en geschikt voor de droger.
 • ID: #17145-419972
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sokken voor sportliefhebbers

Voor al diegenen die altijd een bal aan hun voeten hebben ... zijn gepersonaliseerde voetbalsokken het ideale geschenk! Personaliseer ze met je clublogo, je naam, je nummer, je initialen of een foto van je favoriete speler... de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van toepassing op elke sport waar hoge sokken worden gebruikt. Het beste is dat ze kunnen worden gepersonaliseerd met de kleur die jij wilt, en dat je het ontwerp, de foto, de tekst of de zin kunt toevoegen die jij het leukst vindt. We hebben vooraf ontworpen sjablonen die de taak gemakkelijker en leuker maken, zodat je alleen hoeft toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen wat je wilt. Wij personaliseren door sublimatie op de sok, die een zwarte voet en badstof zool heeft, en een wit been (dit laatste is het deel dat wordt gepersonaliseerd).

Kijk maar eens naar de ontwerpen die wij voorstellen; je vindt er vast een die past bij jouw vriend(in), je zus of je neef/nicht als die in een team voetbalt, of andere sporten waarbij ook hoge sokken worden gebruikt. Met gepersonaliseerde sokken zorg je ervoor dat je cadeau nuttig is voor hen en dat ze ze zullen gebruiken tijdens wedstrijden en trainingen. Het is niet alleen een origineel cadeau, maar ook een gepersonaliseerd cadeau, speciaal gemaakt voor die persoon.

Machinewasbaar (lage temperatuur) en droogtrommelbestendig.

Een essentieel item voor de sporter

Sportsokken zijn een essentieel onderdeel van het tenue van een speler (in voetbal of een andere sport) of iemand die fietst, hardloopt, etc. Ze zijn ontworpen om de benen en enkels te bedekken en bescherming en comfort te bieden tijdens het sporten - bijna net zo belangrijk als het dragen van de juiste schoenen!

Gepersonaliseerde sokken voor voetballers en sporters

Ze zijn gemaakt van ademende en rekbare materialen die bewegingsvrijheid bieden tijdens het spelen, lopen, etc., en zijn ontworpen om tijdens de wedstrijd of sportactiviteit op hun plaats te blijven, zodat blessures of schuren worden voorkomen.

Toepassingen van gepersonaliseerde voetbalsokken

Ze kunnen ideaal zijn voor verschillende doeleinden, zoals:

 • Bescherming en comfort: de sokken zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die bescherming en comfort bieden aan sporters. Voor voetballers beschermen ze de benen tegen schuren tegen de grond bij valpartijen of bij contact met spelers van de tegenpartij.
 • Teamidentificatie: ze kunnen helpen spelers van een bepaald team te identificeren. Unieke ontwerpen en kleuren kunnen ervoor zorgen dat spelers opvallen op het veld en gemakkelijk herkenbaar zijn voor teamgenoten en toeschouwers.
 • Stijl, personalisering en differentiatie: ze kunnen nummers, namen of initialen bevatten om spelers op het veld te helpen onderscheiden. Ze kunnen de stijl en persoonlijkheid weerspiegelen van degene die ze draagt. Je kunt je eigen ontwerpen en kleuren kiezen, zodat de sokken bij jouw smaak passen en je jezelf comfortabeler en zelfverzekerder voelt terwijl je jouw favoriete sport beoefent.
 • Motivatie en saamhorigheidsgevoel: gepersonaliseerde voetbalsokken kunnen de motivatie en het saamhorigheidsgevoel van spelers verhogen door hen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van dezelfde groep.
xxxxx