Gepersonaliseerd Vaderdagdiploma

En de winnaar voor de vader van het jaar is ... Vader zijn is niet gemakkelijk, maar ze probeert altijd hun best te doen en met heel veel liefde. Laat hem zien hoeveel ze van hem houden door Vaderdagdiploma te maken.

Als u een diploma voor Vaderdag wilt maken, kunt u uit veel vooraf ontworpen sjablonen kiezen. U beslist welke het beste bij hem past. Van de meest kleurrijke tot de meest minimalistische.

Het is een heel origineel detail en om te bewaren als mooie herinnering aan zo'n bijzonder moment. Het is ideaal voor nieuwe ouders.

Vaderdagdiploma met foto

U kunt diploma voor Vaderdag maken met foto. Op deze manier is het nog persoonlijker en unieker. Het heeft ook de bijzonderheid dat u de diploma voor Vaderdag kan ophangen, omdat het ingelijst wordt aangeleverd.

Zoek een mooi plaatsje aan de muur om het te showen aan de hele famile en aan alle vrienden, hoe goed de vader des huizes is.

Vaderdagschilderijen

U kunt ook foto's maken voor Vaderdag dankzij onze gepersonaliseerde ontwerpen. U kunt mooie en motiverende tekst bedenken die de vader in zijn kantoor, in de woonkamer, in de slaapkamer op kan hangen ...

Ze zijn een geweldig cadeau op zo'n prachtige dag. U kunt het pracjtig inppaken, een speciale eten voor hem klaarmaken en hem als toetje met uw cadeau verrassen. Hij verdient het beste, verras hem met iets bijzonders.