Thermosfles 500 ml. bedrukken

€ 19,95
Aantal:
#16792
Selecteer een optie: Fles 500 ml
Kleur
  • Afmetingen: 7ø (breedte) x 24,5 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Dubbele laag: houdt urenlang warm of koud.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.
  • Inhoud: 500 ml.
  • Materiaal: roestvrij staal.
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

E
Emmelie (Kerkwerve)
kocht: Thermosfles 750 ml
20/09/2021
"Ik had een kleinere verwacht"
M
Martine (Monnickendam)
kocht: Thermosbeker
20/09/2021
"De bloemenprint op de beker is zeer licht. Erg jammer. Niet zo duidelijk als het voorbeeld."
N
Niels (Oostburg)
kocht: Thermosfles 750 ml
20/09/2021
"Beter dan gedacht, heel mooi en stevig."
A
Angela (San juan de mozarrifar, ES)
kocht: Thermosfles 500 ml
30/09/2022
"Ik zocht een thermosfles voor mijn werk en ik kon niet blijer zijn met het resultaat. Het houdt de temperatuur zeer goed vast en de print is spectaculair! Zeer tevreden!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
N
Nazaret (Huércal de almería, ES)
kocht: Thermosbeker
19/09/2022
""
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Cristina (Alcalá de henaresy, ES)
kocht: Thermosbeker
01/09/2022
"Stuur me alsjeblieft een mok met de juiste opdruk."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Y
Yasmina (Zaragoza, ES)
kocht: Thermosbeker
11/08/2022
"Het is een geschenk en het lijkt precies op de afbeelding. Ik moet het nog steeds aan mijn vriend geven. Ik weet zeker dat ze het geweldig zal vinden."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Per (Hesselager, DK)
kocht: Thermosbeker
02/08/2022
"Super, goederen zagen eruit zoals online getoond, snelle levering, goede prijs"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Marta (Zaragoza, ES)
kocht: Thermosfles 750 ml
06/07/2022
"Ik wilde een thermosfles om mee naar het werk te nemen en het resultaat is zeer bevredigend. Hij houdt de temperatuur zeer goed vast, en dat gedurende lange tijd. Het resultaat was verheugend"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Dubbellaagse thermosbekers en flessen, gepersonaliseerd, ecologisch en heel praktisch

Handige gepersonaliseerde dubbellaagse thermosbekers en flessen die je drank isoleren van de buitentemperatuur, zodat deze veel langer warm of koud blijft dan in een enkellaagse beker of fles. En omdat hij zo goed beschermd is, brandt je je niet aan de thermosfles, zelfs niet als je koffie of thee vers gezet is! Kies de thermosfles of beker die het beste bij je past uit al onze modellen. Er is er vast een die perfect bij je past!

En als er iets beter is dan een gewone thermosfles, dan is het wel een gepersonaliseerde thermosfles. Als jij graag unieke voorwerpen bezit, of graag originele en nuttige producten cadeau geeft, ben je hier op de perfecte plaats. Onze thermosflessen kunnen worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto of foto's, teksten, namen, tekeningen... Of, als je wilt, kun je een van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze naar wens bewerken. De thermosflessen zijn niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron. Was ze daarom met de hand om ze zo mooi te houden als de eerste dag.

Isothermische bekers en flessen in verschillende maten

De voordelen van thermosflessen zijn bekend: ze zijn perfect om je drank lang warm of koud te houden. Hierdoor zijn ze ideaal om mee te nemen als je een lange dag voor de boeg hebt. Of het nu op je werk is of buitenshuis. We hebben ook verschillende soorten bekers en thermosflessen, met verschillende maten en capaciteiten, zodat je de thermos kunt kiezen die bij jouw dagelijks leven past!

Bekers en thermosflessen gepersonaliseerd met jouw foto of naam

Het maakt niet uit of je in een kantoor, een fabriek of buiten werkt: of het nu warm of koud is, een thermosfles kan je stemming onmiddellijk veranderen! Die zomermiddagen waarop je alleen maar kunt denken aan een koel kopje thee, of die winterochtenden waarop je wenst dat je warme koffie tot je beschikking had? Nu kun je ze op elk moment hebben!

En wat valt er te zeggen over hoe handig ze zijn als je de hele dag op pad gaat voor een wandeling, uitstapje of excursie? Met een gepersonaliseerde thermosfles voel je je niet alleen op de beste manier en op de beste temperatuur gehydrateerd, maar ook de origineelste persoon in je familie of vriendengroep! Niet iedereen heeft een gepersonaliseerde koffiethermosfles met zijn naam of een exclusief ontwerp voor zichzelf.

Milieuvriendelijke thermosflessen

Een ander voordeel van het gebruik van een van deze thermosflessen is dat u het gebruik van plastic wegwerpflessen vermindert. Het gebruik van conventionele plastic flessen betekent dat we voortdurend plastic weggooien.

Daarentegen door thermosflessen te gebruiken, gebruik je milieuvriendelijke producten. Je kunt ze voortdurend hergebruiken: gewoon afspoelen na elk gebruik (met water en zeep, of gewoon water), en je kunt dezelfde thermosfles opnieuw gebruiken, zonder plastic afval te produceren.

Verschillen tussen dubbellaagse en enkellaagse thermosflessen

Een belangrijk kenmerk van onze thermosflessen is dat ze uit twee lagen bestaan. Als je recipiënten wilt die jouw dranken urenlang op dezelfde temperatuur houden, of het nu gaat om koude dranken (water, frisdrank, sap...) of warme dranken (koffie, thee...), moet je dubbelwandige thermosbekers en -flessen gebruiken.

Gepersonaliseerde thermosflessen met dubbele laag die je drank urenlang warm en koud houden

En wat betekent deze "dubbele laag" en wat is het verschil met thermosflessen met één laag? Heel eenvoudig: een fles met dubbele laag bestaat uit een fles in een iets grotere fles, die vervolgens aan elkaar worden gesloten. Het binnendeel is dus altijd geïsoleerd van de buitenkant, afgedekt door het buitendeel. Daarom verbrand je je niet en heb je het niet koud als je ze oppakt. En daardoor blijft de vloeistof vele uren op dezelfde temperatuur waarop je hem erin stopt, of het nu heel koud of heel warm is.

Flessen met één laag daarentegen bevatten, zoals de naam al zegt, een enkele laag die in direct contact staat met de buitenkant. Deze zijn geschikt voor koude dranken (warme dranken zouden snel koud worden). Bovendien blijven koude dranken minder koud dan in een dubbellaagse verpakking, zodat ze alleen geschikt zijn als de drank kort na het inbrengen moet worden geconsumeerd.

Labels van Thermosbeker