Thermosfles bedrukken

€ 19,95
Aantal:
Thermosfles
Kleur
  • Afmetingen: 7ø (breedte) x 24,5 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Inhoud: 500 ml.
  • Materiaal: roestvrij staal.
  • Dubbele laag: houdt urenlang warm of koud.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.
  • ID: #16792
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
deca944fc7b050afca203e2813fedf79b71542da
cf79c174903ed4e65fbc5024fcffa2a9286e6c6f
d37c32891f9fb3ceabc8939540f8e2e7b552c705
a395d384622809ddcacacec6eba7a862b987659c
e9a09d4046089bc2c6d25f8b6e1bce6d6ced0cfc

4,92
13 Beoordelingen
5
92 %
4
8 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
W
Wendy (Wapserveen)
09/03/2023
"Maakt een super leuk origineel cadeau. "
J
Júlia (Cardedeu, ES)
05/07/2023
"Je kunt het helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Toen ik het zag, was ik er helemaal weg van en wilde ik het voor mezelf houden."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Magalie (Carbonne, FR)
04/07/2023
"Het kwam beschadigd aan"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Cristina (Milano, IT)
16/06/2023
"Ok"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
t
Thomas (Marseille, FR)
03/03/2023
"Thermos goed gepersonaliseerd het houdt warm voor een paar uur perfect"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
C
Clara (Madrid, ES)
27/02/2023
"Precies wat we vroegen, het is prachtig geworden."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Dubbellaagse flessen, gepersonaliseerd, ecologisch en heel praktisch

Handige gepersonaliseerde dubbellaagse flessen die je drank isoleren van de buitentemperatuur, zodat deze veel langer warm of koud blijft dan in een enkellaagse fles. En omdat hij zo goed beschermd is, brandt je je niet aan de thermosfles, zelfs niet als je koffie of thee vers gezet is!

En wat is beter dan een gewone thermosfles, een gepersonaliseerde thermosfles. Als jij graag unieke voorwerpen bezit, of graag originele en nuttige producten cadeau geeft, ben je hier op de perfecte plaats. Onze thermosflessen kunnen worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto of foto's, teksten, namen, tekeningen... Of, als je wilt, kun je een van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze naar wens bewerken. De thermosflessen zijn niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron. Was ze daarom met de hand om ze zo mooi te houden als de eerste dag.

Voordelen van het gebruik van thermosflessen

De voordelen van thermosflessen zijn welbekend: ze zijn perfectom je drank lang warm of koud te houden , waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen als je een lange dag voor de boeg hebt, of je nu werkt of buiten bent. Onze gepersonaliseerde thermosfles heeft een inhoud van 500 ml, oftewel een halve liter. Ideaal om een flinke hoeveelheid vloeistof mee te nemen.

Bekers en thermosflessen gepersonaliseerd met jouw foto of naam

Het maakt niet uit of je in een kantoor, een fabriek of buiten werkt: of het nu warm of koud is, een thermosfles kan je stemming onmiddellijk veranderen! Die zomermiddagen waarop je alleen maar kunt denken aan een koel kopje thee, of die winterochtenden waarop je wenst dat je warme koffie tot je beschikking had? Nu kun je ze op elk moment hebben!

En wat valt er te zeggen over hoe handig ze zijn als je de hele dag op pad gaat voor een wandeling, uitstapje of excursie? Met een gepersonaliseerde thermosfles voel je je niet alleen goed en op de beste temperatuur gehydrateerd, maar ook de origineelste persoon in je familie of vriendengroep! Niet iedereen heeft een gepersonaliseerde koffiethermosfles met zijn naam of een exclusief ontwerp voor zichzelf.

Milieuvriendelijke thermosflessen

Een ander voordeel van het gebruik van een van deze thermosflessen is dat u het gebruik van plastic wegwerpflessen vermindert. Het gebruik van conventionele plastic flessen betekent dat we voortdurend plastic weggooien.

Daarentegen door thermosflessen te gebruiken, gebruik je milieuvriendelijke producten. Je kunt ze voortdurend hergebruiken: gewoon afspoelen na elk gebruik (met water en zeep, of gewoon water), en je kunt dezelfde thermosfles opnieuw gebruiken, zonder plastic afval te produceren.

Verschillen tussen dubbellaagse en enkellaagse thermosflessen

Een belangrijk kenmerk van onze thermosflessen is dat ze uit twee lagen bestaan. Als je een product wilt die jouw dranken urenlang op dezelfde temperatuur houden, of het nu gaat om koude dranken (water, frisdrank, sap...) of warme dranken (koffie, thee...), moet je dubbellaagse thermosbekers en -flessen gebruiken.

Gepersonaliseerde thermosflessen met dubbele laag die je drank urenlang warm en koud houden

En wat betekent deze "dubbele laag" en wat is het verschil met thermosflessen met één laag? Heel eenvoudig: een fles met dubbele laag bestaat uit een fles in een iets grotere fles, die vervolgens aan elkaar worden gesloten. Het binnendeel is dus altijd geïsoleerd van de buitenkant, afgedekt door het buitendeel. Daarom verbrand je je niet en heb je het niet koud als je ze oppakt. En daardoor blijft de vloeistof vele uren op dezelfde temperatuur waarop je hem erin stopt, of het nu heel koud of heel warm is.

Flessen met één laag, daarentegen, bevatten, zoals de naam al zegt, een enkele laag die in direct contact staat met de buitenkant. Deze zijn geschikt voor koude dranken (warme dranken zouden snel koud worden). Bovendien blijven koude dranken minder lang koud dan in een dubbellaagse verpakking, zodat ze alleen geschikt zijn als de drank kort na het inbrengen moet worden geconsumeerd.

Labels van Thermosfles 500 ml