Textiel stempels maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Textiel stempel om kleding te markeren.
 • Inclusief inkt voor 20.000 stempels. Inclusief flesje om inkt te reactiveren.
 • Dermatologisch geteste niet-giftige inkt.
 • Personaliseer het stempel en de behuizing.
 • Milieuvriendelijke productiegarantie: milieumanagementsysteem volgens ISO 14001:2015.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Textielstempel om kleding te markeren

Textielstempels zijn ideaal voor het markeren van de kleding van uw kinderen voor school via kinderstempel, maar ook voor werkkleding, bijvoorbeeld voor overalls, vesten, etc. De stempels zijn gemaakt van rubber en u kunt het ontwerp, de afbeelding of de tekst die u wilt afdrukken op kleding en textiel.

Twee onderdelen worden afzonderlijk door u persoonlijk aangepast: enerzijds het ontwerp of de tekst die u wilt stempelen, en anderzijds de behuizing van de gepersonaliseerde stempel. Normaal gesproken wordt hetzelfde ontwerp van het stempel gebruikt voor de behuizing, om de stempel zo makkelijk te kunnen identificeren. U kunt aan beide zijden (voor- en achterzijde) van de behuizing het ontwerp van de stempel aanbrengen, of aan een van de zijden iets anders. Zowel het stempel, als de voor- en achterzijde van de behuizing dienen van tekst en/of een afbeelding voorzien te worden om door te kunnen gaan met het ontwerp en de bestelling.

De stempel is geladen met inkt voor 20.000 afdrukken, en we sturen verder ook gratis een flesje met reactivatie vloeistof mee. De doorzichtige reactivatie vloeistof wordt gebruikt om de inkt te reactiveren voor het geval dat het stempelpad opdroogt. De reactivatie vloeistof verzacht de inkt, die op de pad is uitgehard. De vloeistof wordt ook gebruikt om de stempel te reinigen; met behulp van een doek kan het stempel, om beschadigingen te voorkomen, oppervlakkig gereinigd worden.

Het maken van persoonlijke kledingstempels is gelukkig heel makkelijk. Kies gewoon het stempelformaat dat het beste past bij uw kleding en de kleur van de inkt: wit of zwart. In onze editor kunt u een van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze naar wens aanpassen. U kunt uw eigen ontwerp ook vanaf nul maken; we raden u daarbij af om ontwerpen te gebruiken met te veel details of met te dunne lijnen.

Reactiveren van de stempel

Met het verstrijken van de tijd en het gebruik kan de inkt opdrogen. Het is dan het ideale moment om het opnieuw te activeren. Verwijder daarvoor eerst voorzichtig de afdichtingsbehuizing. Het heeft twee gaten; in elk gat dienen 10-20 druppels reactivatie vloeistof aangebracht te worden.

Na het toebrengen van reactivatie vloeistof is het aan te raden om een oude doek meerdere malen te bedrukken met het stempel, en vervolgens ongeveer 12 uur te wachten totdat de vloeistof op de inkt heeft ingewerkt. Terwijl u de stempel laat rusten, dient deze rechtop te staan en, indien nodig, luchtdicht verpakt te worden (bijvoorbeeld in een plastic zak). Herhaal het proces zo vaak als u nodig acht.

Aanbevolen wordt om de reactivatie vloeistof regelmatig te gebruiken, waarbij om de 3 maanden enkele druppels op de stempel moeten worden aangebracht om uitdroging te voorkomen.

Informatie en advies

Als u uw stempel vanaf de eerste dag in perfecte staat wilt houden, geven wij u de volgende aanbevelingen en adviezen:

 • Bewaar de stempel altijd rechtop met de plastic hoes over het stempelgebied.
 • De stempelafdruk op het kledingstuk kan tussen de 25 en 40 wasbeurten meegaan, waarbij in koud water en met neutrale zeep gewassen dient te worden.
 • Druk stevig, maar niet te hard op het stempel, want als de stof bijzonder dun is, dan kan de inkt door de stof heen gaan.
 • Wij raden u aan om het stempel op het etiket van het kledingstuk te gebruiken, als dat etiket aanwezig is en voldoende ruimte biedt.
 • Aanbevolen wordt om het stempel af te drukken op niet-poreuze oppervlakken.
 • Het is vooral belangrijk om op verschillende soorten stof (oude T-shirts of keukendoeken) af te drukken totdat u de juiste druk gevonden heeft om de gewenste adruk te verkrijgen en de inkt niet door de stof dringt. Als de tests klaar zijn, kunt u de gewenste kledingstukken bestempelen.
 • Aanbevolen wordt om periodiek, ongeveer om de 3 maanden, 10-20 druppels reactivatie vloeistof in de twee gaten in de stempel aan te brengen, ook als het stempel goed werkt, om uitdroging van de stempel te voorkomen.

Milieucertificaat

De leverancier van onze rubberen textielstempels beschikt over het officiële certificaat van QualityAustria, dat certificeert dat de leverancier een effectief milieumanagementsysteem toepast en ontwikkelt in overeenstemming met de eisen van de ISO 14001:2015 norm.

QualityAustria