Stropdas bedrukken en maken

€ 19,90 € 29
Aantal:
Stropdas
  • Afmetingen: 141 cm (breedte) x 10 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Hoge kwaliteit full colour bedrukking.
  • Materiaal: polyester.
  • ID: #5570
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
9c10cee03ec616dda650f660b363d1dede24128c
591ee34f725ab649fcc0f2406f297238b7d85e5c
f222f5a692edf7d0209dc6ff636a08f4ac8922a2
84349167dc3c6557c84b3f63b7f5b50a10529fe2

4,28
36 Beoordelingen
5
58 %
4
22 %
3
11 %
2
6 %
1
3 %
Customers Reviews
W
Walter (Halle (vlaams-brabant), BE)
16/02/2023
"Zéér goede kwaliteit."
M
Mirjam (Lille, BE)
29/09/2022
"Heel mooi geworden. "
A
Ac (Wassenaar)
20/04/2022
"de kleur is iets fletser dan het origineel, ook al had ik een zwarte ondergrond aangeklikt, ik vind hem donkergrijs. Maar hij is wel mooi."
G
Giulia (Krimpen aan den ijssel)
20/09/2021
"Wat mij tegenvalt, is dat de afbeelding niet doorloopt tot bovenaan"
R
Robert (Praha 10 - hostivař, CZ)
24/03/2023
"De das is ZEER PERFECT. Ik vraag me af of mijn ontwerp ergens wordt bewaard voor het geval ik de das opnieuw wil laten maken. De das heeft een klein vlekje aan een uiteinde van onbekende oorsprong, maar het is draagbaar. Ik ben een leraar voor de klas, ik draag de das als trots in mijn klas."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Isabelle (Nogent sur oise, FR)
24/03/2023
"Dit product werd besteld voor een verjaardagstaart en het deed het werk"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Persoonlijke stropdassen met foto's of patronen

De stropdas is het complement die we meestal dragen bij de beste evenementen, waarin we elegant willen voorkomen en indruk kunnen maken op alle aanwezigen. Afhankelijk van het evenement dat we bijwonen, zullen we een of andere look nodig hebben die bij de gelegenheid past. En hoe kun je dat beter doen dan met onze gepersonaliseerde stropdassen? Onze stropdassen kun je geheel naar jouw smaak aanpassen om zo een uniek en exclusief model te krijgen dat iedereen verstomd zal laten staan.

Ze zijn gemaakt van polyester, dus zijn ze niet zo delicaat als bijvoorbeeld zijden dassen. Ze zijn gedrukt in hoge kwaliteit en volledige kleur. Er zal geen andere das zijn zoals deze, noch qua ontwerp, noch qua kwaliteit.

De stropdassen zijn machinewasbaar, maar niet geschikt voor de droger. Aanbevolen wordt om het product te drogen in de lucht, zodat de levensduur van het product wordt verlengd. De stropdas meet 141x10 cm, zoals de meeste modellen die we in de winkels vinden, maar met de bijzonderheid dat je er een kunt maken waarmee je je onderscheidt van de rest.

Maak je eigen persoonlijke stropdas

Op onze website hebben we een heleboel ontwerpen beschikbaar; van ontwerpen waar je een foto kunt toevoegen, ontwerpen met verschillende emoji's verspreid over de das, andere met een speciale zin gewijd aan bijvoorbeeld vaderdag, zelfs geek dassen met Harry Potter fan-art ontwerpen.

Gepersonaliseerde stropdas met foto

Als je niet van een van onze ontwerpen houdt, of je wilt er uw persoonlijke touch aan geven met onze editor dan heb je het heel gemakkelijk. Het is namelijk heel intuïtief om je eigen stropdas geheel naar eigen smaakte personaliseren. Kies je favoriete achtergrondkleur, met strepen, met stippen, met een leuke foto, een afbeelding of een tekst die je wilt dragen. Je kunt zelfs een stropdas kiezen met het logo van je bedrijf bijvoorbeeld bij de inhuldiging ervan.

Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen dat wij er zeker van zijn dat je een ontwerp zult maken dat uniek is in de wereld. Je krijgt de meest originele das voor het huwelijk, de communie of het evenement dat je bijwoont.

Geef een stropdas als cadeau op je bruiloft

Het wordt steeds modieuzer voor het bruidspaar om cadeaus te geven aan hun beste vrienden en dit is waar onze gepersonaliseerde stropdassen om de hoek komen kijken. Wat denk je van een gepersonaliseerde stropdas cadeau te doen aan elke vriend zodat ze deze kunnen dragen op jouw trouwdag? Wij vinden het een super origineel en leuk idee. Als je discreter bent, kun je een achtergrondkleur kiezen die past bij de huwelijksversiering en er een speciale zin of hun naam op zetten. We kunnen ze ook leuker maken; als je bijvoorbeeld van Marvel houdt, kunnen we elke das maken met het logo van een andere superheld. We stellen ons de foto al voor! Het zou er geweldig uitzien, toch?

Vaderdag is ook een van de dagen van het jaar waarop de meeste stropdassen als geschenk worden gegeven. Papa moet naar werk en heeft zijn stropdas nodig. En daarom zijn dochter of zoon er een gepersonaliseerd zodat hij er knap uitziet en steeds aan haar of hem denkt. En het is niet alleen voor vaders op deze dag, maar ook voor grootouders. Geef een gepersonaliseerde stropdas aan je vader met een foto van zijn kleinzoon en we zijn er zeker van dat hij zo enthousiast zal zijn dat hij hem zelfs niet meer zal willen af doen om te gaan slapen.

Leuke gepersonaliseerde stropdassen

Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten, te bedenken bij welk evenement je het gaat dragen of bij welk evenement je de stropdas cadeau wilt geven en wij zorgen ervoor dat je ideeën werkelijkheid worden.

Dit wordt vast en zeker je nieuwe favoriete stropdas!

Labels van Stropdas