Stickers maken & drukken
€ 6
Aantal:
€ 0,30/stuk
#2955
  • Minimum bestelhoeveelheid: 20 eenheden
  • Verkoop in pack van: 20 eenheden
  • Grootte van elke sticker: 50x75 mm.
  • Glanzend zelfklevend papier 90 gr.
  • Gesneden geleverd.
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image

M
Marjan (Susteren)
20/09/2021
"Zeer mooie kerstickers aan te passen aan eigen wensen"
M
M eugenia (Alella, ES)
12/05/2022
"Het etiket is erg goed gelukt, maar er zijn weinig mogelijkheden met de beschikbare sjablonen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
O
Olga (Zaragoza, ES)
10/05/2022
"Mijn zoon vond het geweldig."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Susana (Vigo, ES)
02/05/2022
"Het enige wat ik zou verbeteren is een beetje meer perfectie in het snijden van de stickers. Bij die zonder witte achtergrond was de omlijsting ongelijk."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
E
Elisabeth (Zaragoza, ES)
02/04/2022
"Het pakje is geweldig voor ons. Deze keer hebben we ze gebruikt als verjaardagscadeau voor onze klasgenoten, maar meestal bestellen we ze ook in september om onze boeken en schriften te markeren. We blijven herhalen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Laura (Paris, FR)
17/03/2022
"Alles is zeer goed"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Martine (Echirolles, FR)
03/02/2022
"Heel goed, volgens mijn verzoek. Dank je."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
M
Martine (Echirolles, FR)
03/02/2022
"Heel goed, volgens mijn verzoek. Dank je."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Stephane (Rettel, FR)
03/01/2022
"Ontbreekt een voorziening om de sticker te verwijderen"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Hoe gepersonaliseerde stickers te maken

De gepersonaliseerde stickers zijn één van de meest praktische producten die in je huis niet mogen ontbreken. Je kunt ze tal van toepassingen geven, zowel voor huishoudelijk als decoratief gebruik. Ze zijn zeer eenvoudig te ontwerpen en worden in een verpakking van 20 stuks verzonden en zijn al vooraf uitgesneden, zodat je ze na ontvangst, direct kunt gebruiken.

Je hoeft alleen het product te selecteren en in onze editor en ze te ontwerpen zoals jij dat wilt. Het is een zeer eenvoudig proces waarbij je de gewenste afbeelding of tekst kunt kiezen. Het formaat van elk gepersonaliseerde sticker is 50x75 mm.

Hoewel ze vooral gebruikt worden om boeken, mappen en andere spullen te markeren, kun je ze ook gebruiken op potten met conserven, zelfgemaakte jam, flessen en andere huishoudelijke artikelen. Een andere manier om ze te gebruiken is als gepersonaliseerd etiket voor cadeaus. Na het cadeau mooi verpakt te hebben, plak je de sticker met het prachtige ontwerp met de naam van de ontvanger. Dit is ideaal voor cadeaus tijdens Sinterklaas, Kerstmis, verjaardagen, etc.

Gepersonaliseerde stickers

Stickers met gepersonaliseerde opdruk voor school

We mogen het belangrijkste gebruik van deze stickers de laatste jaren niet vergeten, want ze zijn een onmisbaar product geworden voor terug naar school. Het is typisch dat wanneer je kind naar school gaat de leerkracht tegen de ouders zegt: "Al het materiaal moet van de naam van het kind voorzien zijn". In vele gevallen dient ook de klas waartoe ze behoren genoteerd worden. Onze gepersonaliseerde stickers zijn daar perfect voor en ze zullen het werk zo veel gemakkelijker maken dat je niet meer zonder stickers naar school zult willen gaan. Je zult nooit meer een notitieboekje of ander schoolmateriaal verliezen, want iedereen zal weten van wie het is met de door jou gepersonaliseerde sticker.

En omdat ze in verpakkingen van 20 stuks komen, heb je met slechts één verpakking stickers genoeg om alle schriften die je nodig hebt te markeren met naam, achternaam en klas, en dat alles voor een zeer goedkope prijs.

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken waar je jouw gepersonaliseerde stickers voor wilt gebruiken en je klaar te maken om ze te personaliseren. Wilt je de potjes personaliseren voor de verschillende soorten pasta om uw voorraadkast georganiseerd te houden? Kies een ontwerp met een motief van voedsel en laat wat ruimte vrij om de inhoud van het potje daarop te schrijven. Creëer je eigen etiketten om je voorraadkast georganiseerd te houden. Wil je een sticker personaliseren voor je kind om al het schoolmateriaal te markeren? Laat je kind meewerken aan de personalisatie; ze zullen het leuk vinden de stickers zelf gemaakt te hebben waarmee ze hun schoolmateriaal zullen markeren. Kies uit onze ontwerpen het ontwerp dat zij het mooist vinden of upload een afbeelding van hun favoriete tekening, voeg hun naam, achternaam en klas, en wij sturen je jouw pakket van 20 gepersonaliseerde stickers die je geheel naar eigen wens ontworpen hebt!

Gepersonaliseerde stickets voor schoolboeken
Labels van Stickers