Horloge "Sport" met foto

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Horloge met sportief design. Inclusief tachymeter om tijden te regelen.
  • Kiezen uit vier kleuren: wit, zwart, rood en blauw. Inclusief batterij.
  • Materiaal armband: siliconen.
  • Wijzerplaat: 3,3 Ø cm. Breedte bandje: 2,2 cm.
  • Lengte bandje: 23 cm (zonder gesp) - 24,5 cm (met gesp).
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

Horloge met foto

Als u een sportiever look wilt hebben, is ons gepersonaliseerd horloge " Sport" met foto iets voor u. Het heeft een tachymeter met cijfers die u kunt draaien om de uw sportresultaten te controleren, wat zeer compleet is.

Het horloge kan in het centrum worden bedrukt , wij bieden u verschillende ontworpen sjablonen aan die u naar uw smaak kunt aanpassen, Als u wilt kunt u ook een eigen ontwerp maken, maar vergeet u dan niet de tijdmarkeringen aan te geven.

De band is gemaakt van plastic en kunt u in de kleur van de buitenring kiezen tussen twee kleuren: groen of oranje. Het horloge is niet onderdompelbaar; De batterij is inbegrepen, zodat u het horloge bij ontvangst meteen kunt gebruiken. Een ideaal geschenk voor elke datum of verjaardag om iemand blij te maken. Het is zeer praktisch en daarom altijd een goed cadeau.

Wat is de tachymeter van een horloge?

De snelheidsmeter is een instrument dat de bewegingssnelheid meet van de persoon die het horloge draagt. De snelheidsmeter kan worden gebruikt als een stopwatch en als een chronograaf.

Gerelateerde producten