Fotos en lienzo
Er zijn 5 producten beschikbaar.

Schilderij bedrukken

We slaan duizenden foto's op onze verschillende apparaten op. Gelukkige momenten die we ons altijd graag herinneren. Nu kunt u uw foto's tot leven brengen en ze veranderen in schilderijen om de muren van uw huis te versieren. Ze zien er geweldig uit in elke hoek: in de gang, woonkamer, slaapkamers...

Om het u een stuk gemakkelijker te maken, hebben we deze sectie gemaakt waar u verschillende opties vindt voor bedrukken op canvas. U kunt kiezen uit verschillende formaten, met of zonder frame of houten lijst. U kiest hoe u het wilt maken.

Hoe het canvas doek te versieren met foto's

Als het de eerste keer is dat u online een canvas gaat kopen, maakt u zich dan geen zorgen, want onze website is heel eenvoudig. In een paar stappen weet u hoe u een canvas moet laten maken, ontworpen door u en voor u, er zal er niet één dezelfde zijn zoals deze.

De eerste stap is om te bepalen welk doek u het beste bevalt en de grootte ervan. Zodra u het product gekozen heeft, is het tijd om te beginnen met het aanpassen van het product. U kunt uw favoriete foto's, een mooi ontwerp met tekst of een tekening van uw kind plaatsen. Ja, tekeningen zijn ook mogelijk. Scan het in en converteer het naar .JPG en voeg het dan als een afbeelding in.

Zoals u kunt zien, is het een zeer eenvoudig proces waarin u in staat zal zijn om elk detail maximaal te verzorgen en uw eigen gepersonaliseerde canvas te creëren. Als geschenk wordt het ook zeer vaak gekozen, vooral op speciale data zoals Moederdag of Kerstmis. Verras de persoon waar u het meest van houdt met onze producten.

Versier uw huis met canvas

Een goede decoratie maken is niet zo eenvoudig. U moet hier de tijd voor nemen en bedenken welk element u kunt plaatsen op welke plek. Als u niet weet hoe u uw canvas moet maken, zijn dit onze favoriete ideeën:

  • Maak een collage op canvas: versieren door middel van een collage is een optie die er altijd en overal goed uitziet. Nu kunt u het ook maken met canvas, waarbij u grotere en kleinere canvas combineert, waardoor er een andere maar leuke compositie ontstaat.
  • Maak van uw canvas een poster: één van onze producten is het doek zonder lijst, dat wil zeggen, het is niet ingelijst en u kunt het als poster van stofophangen.
  • Als drieluik, het beste voor woonkamer en slaapkamer: waarom één kiezen als u de mogelijkheid heeft om voor een drieluik te kiezen. De foto is opgedeeld in drie delen, waardoor een ongelooflijk compositorisch effect ontstaat.
  • Fotoboom: is één van onze favoriete ideeën voor hallen en gangen. Het gaat om het tekenen of kopen van een sjabloon van een boom. Hieromheen, in de vorm van bladeren, zullen de verschillende foto's worden geplaatst, zoveel als u wilt, hoewel wij u niet aanraden om er te veel te gebruiken. Het is het beste om kleine ingelijste doeken te kiezen en u kunt afwisselend verticale en horizontale foto's maken.

Zoals deze ideeën, vindt u er duizenden om het beste voor uw woninginrichting te kiezen. Probeer het anders te maken en u zult de perfecte harmonie creëren. We zijn er zeker van dat u uw vrienden en kennissen zult verassen.

FAQ
In de producten kunt u foto's, ontwerpen , kleuren en teksten toevoegen. Naast andere retoucheerfuncties zoals filters
Vanuit onze online editor kunt u de foto's uploaden in JPG/JPEG, PNG, TIFF, SVG, AI en PDF formaat
De aanbevolen grootte voor een goede kwaliteit ontwerp mag niet meer zijn dan 25 Mb per foto.
Wij geven u aan met een waarschuwingsbericht als uw geüploade foto van slechte kwaliteit is.
Wij sturen de bestellingen naar uw adres, dat u heeft gekozen, op elke willekeurige plaats in Europa.