Ronde wandklok ChromaLuxe bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Maximale kwaliteit van de kleurweergave. Glanzende afwerking.
 • Maximale duurzaamheid. Bestand tegen vocht, vlekken en krassen.
 • Inclusief uur- en minutenwijzer. Compleet mechanisme.
 • Vereist: 1 AA batterij.
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Gepersonaliseerde wandklok met levendige kleuren

Geef eens een ander tintje aan uw decoratie van uw huis, zelfs voor op kantoor, met deze op maat gemaakte ronde wandklok.

Het heeft een ronde vorm, en u kunt ze bedrukken met elke foto of ontwerp, in full colour. Ze bevatten een compleet mechanisme, met wijzers voor uren en minuten (en in de klok met een grootte van 30 cm, ook ene wijzer voor seconden).

Klokken gemaakt met een ChromaLuxe paneel, in full colour bedrukt met de foto, afbeelding of ontwerp dat u wenst, waarop het uurwerk mechanisme is gemonteerd.

Dit product onderscheidt zich door de ongelooflijke kwaliteit en scherpte van de kleuren die op het paneel worden bedrukt. De afwerking is glanzend, waardoor het eindresultaat spectaculairder wordt.

ChromaLuxe printing is één van de meest populaire formaten onder professionele fotografen, of voor degenen die spectaculaire horloges willen maken voor een ruimte, of het nu een privéwoning is, of voor een plek zoals een hotel, kantoor, bedrijf, enz.

ChromaLuxe-panelen zijn een ondersteuning waarmee u fotografische afbeeldingen met onovertroffen kwaliteit kunt reproduceren. Dit materiaal is uiterst duurzaam en bestand tegen krassen.

Het materiaal is van aluminium. Op één van de panelen is een speciale coating van wit of transparant polymeer verwerkt, waarbij de foto die u ons toestuurt, wordt overgebracht. Men kan zeggen dat ChromaLuxe panelen de HD-versie (High Quality) van aluminium panelen zijn.

Vereist 1 AA-batterij (niet inbegrepen). Gewicht ref. 14405: 297 gr.

Voordelen van ChromaLuxe

 • Maximale kwaliteit in termen van kleurweergave.
 • Maximale weerstand en duurzaamheid. Bestand tegen vocht en vlekken.
 • Lichte en tegelijkertijd solide ondersteuning.
Gerelateerde producten