Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Gepersonaliseerde reisdeken

deken
18,95€ 19,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 14 uren 9 minuten.

Afwerking
Kleur
Details
  • Afmetingen: 130 cm (Breedte) x 160 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Geborduurd met naam of tekst.
  • Dikte: 200 gr/m2. Met gestikte naden aan de rand.
  • Inclusief afneembaar handvat om mee te nemen.
  • Geschikt voor de wasmachine en de droger.
  • ID: #13374-3900
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde reisdekens met afneembaar handvat

Als we op reis zijn is het noodzakelijk om alles goed bij elkaar te hebben zodat we niets missen als we het nodig hebben. Wij raden je aan om altijd onze gepersonaliseerde fleece reisdeken of plaid bij je te hebben; je weet immers nooit wanneer je de deken nodig zult hebben. Je kunt de deken makkelijk in de auto meenemen. De deken is handig als yogakleed of voor gezinnen met huisdieren om vuile autostoelen te voorkomen.

Je kunt kiezen uit twee modellen reisdekens, en alle hebben een praktische afneembaar handvat om makkelijk mee te nemen en op te bergen. Bovendien zijn alle dekens te wassen in de wasmachine en te drogen in de droogtrommel. Dus na gebruik tijdens jouw uitstapjes of excursies, kun je hem snel schoonmaken en terugzetten in jouw auto of bestelwagen.

Geborduurde fleece reisdekens

De dekens zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: naturel, zwart, marineblauw, grijs of fuchsia. Ze worden allemaal gepersonaliseerd met borduurwerk. Je kun er een naam, een datum of een zeer korte tekst op zetten. Ze hebben een zeer zachte afwerking.

Bedrukte reisdekens

Als je wilt, kun je kiezen voor reisdekens met foto's die rechtstreeks op het oppervlak van de deken zijn gedrukt. Aan een kant zijn de dekens wit, en aan de andere kant zijn ze 100% te personaliseren met het ontwerp of de afbeeldingen van jouw keuze. Ze zijn iets dikker dan geborduurde dekens.

Opmerking: De afmetingen van alle dekens zijn bij benadering en kunnen enigszins afwijken na het snijden en bedrukken van het product.

Gepersonaliseerde reis dekens of plaids met fotos of geborduurde naam