Reclameposter A3 bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Gewicht: 135 gr. Afwerking: glans.
  • ISO14001 en FSC-milieucertificering.
  • ISO9001- en OHSAS18001-certificaten.
  • Green Star-systeem: 4 sterren.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Een persoonlijke stempel laten maken. Verrassend vond ik de keuze van de hoeveelheid lettertypes in vergelijking met andere aanbieders. En ik ben blij verrast. Hij is erg mooi geworden. Heb er wat langer op moeten wachten maar ben er erg blij mee!

Frank (Antwerp)

Prima winkel

Bart (Friesland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Reclameposter online maken

Maak de beste enkel- of dubbelzijdige A3-reclameposter met de door u gekozen afbeelding. Het is een essentieel element om reclame te maken voor evenementen, om producten of promoties te adverteren, enz.

De reclameposters hebben een kleiner gram gewicht (135 gr) dan andere producten zoals andere posters of kaarten. Daarom zijn ze goedkoper, maar zijn ze niet van mindere kwaliteit, omdat ze in full colour en met een zeer professionele glanzende afwerking worden bedrukt.

Ze zijn A3 van formaat, zoals al die gewoonlijk voor promoties worden gemaakt. Ze worden verzonden in pakketten van 100 stuks van dezelfde grootte, zodat u kunt promoten wat u maar wilt in elke hoek van de stad.

Op onze website heeft u een online editor om op een zeer eenvoudige manier posters te maken waardoor een uniek en origineel ontwerp ontstaat. Verander de typografie, de kleur, plaats uw logo, doe ermee wat u wilt, u kunt het precies zo maken als u het zich voorstelt.

Gerelateerde producten