Platte houten USB-stick bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Geheugen: 16 GB.
  • Magnetische dop. Platte rechthoekige vorm.
  • Het is aan beide zijden bedrukt.
  • Ideaal relatiegeschenk en voor evenementen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

De meest chique USB-stick

Deze houten pendrive is misschien wel de meest stijlvolle USB-stick die u kunt vinden. De buitenbehuizing is gemaakt van hout en wanneer het gesloten is, ziet u alleen een klein rechthoekig, plat stukje hout. Op het eerste gezicht weet u niet wat het zou kunnen zijn.

Zodra u de dop verwijdert, ziet u de USB-aansluiting, klaar om gemakkelijk aan te sluiten op elk apparaat met een USB-poort.

De dop is magnetisch, voor een betere sluiting, zodat u de dop niet gemakkelijk verliezen zal. Wanneer gesloten is, geeft het de indruk dat het een klein blokje hout is zonder opening.

Het geheugen is 16 GB, grote geheugenruimte waar u duizenden foto's, tientallen video's en allerlei soorten bestanden en documenten kunt opslaan

Hoewel u ze vanaf 1 stuk kunt kopen en het kunt gebruiken als een cadeau of voor persoonlijk gebruik, is het een zeer gewild product voor grote evenementen, zoals bruiloften, doopfeesten en communies. U kunt het personliseren aan beide zijden, en heeft u de vrijheid om uw creativiteit in het ontwerp te stoppen. U kunt een foto aan de ene kant kiezen en een datum of tekst aan de andere kant. Of voeg pictogrammen, illustraties, enz. toe. Maak het naar uw wensen!

Omdat de behuizing volledig van hout is, geeft dit het uiterlijk een elegante look, dan andere standaard pendrives. Op deze manier is het een origineel, maar ook praktisch cadeau, omdat iedereen regelmatig USB-sticks gebruikt voor bestanden, foto's, enz. op te slaan.

Het is ook een ideaal cadeau als reclame detail, of relatiegeschenk, inclusief uw naam, logo en andere gegevens op de behuizing van de USB-geheugenstick.

Gerelateerde producten