Puzzle Block bedrukken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
 • Stukken compatibel met LEGO.
 • Aantal stuks: 49. Materiaal: kunststof.
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren om uit te kiezen.
 • Gepersonaliseerd op 1 zijde door directe bedrukking.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Blok van LEGO compatibele stukken gepersonaliseerd met jouw foto

We willen allemaal dat ons huis goed is ingericht, waarbij elk decoratief object tot in de puntjes verzorgd is. Er zijn zeer verschillende smaken, mensen die houden van een meer Scandinavische stijl, met houten voorwerpen en lichte kleuren, anderen met een meer elegante of verfijnde smaak en er zijn ook mensen die de decoratie graag een vrolijk, leuk, meer casual tintje geven.

Als jij tot de laatste categorie behoort, wordt dit vanaf nu je favoriete artikel: de nieuwe gepersonaliseerde Puzzle Block, gemaakt met LEGO-compatibele stukjes. Met hen kunt je jouw favoriete foto's op de origineelste en leukste manier vereeuwigen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rood, geel en wit. Op die manier kun je de kleur kiezen die jij het mooist vindt of die het beste bij jouw interieur past.

De Puzzle Block heeft 49 stukjes die je in elkaar kunt zetten om een super origineel fotolijstje te maken. De puzzel wordt gedemonteerd geleverd in een kleine doos, dus als hij aankomt kun je aan de slag en hem in elkaar zetten om te zien hoe goed je ontwerp is gelukt. Ik weet zeker dat het je niet onverschillig zal laten, het zal perfect zijn.

Als je kleintjes thuis hebt, of als je dol bent op LEGO stukjes, dan wordt dit leuker dan ooit, want ze zullen veel plezier hebben met het combineren en in elkaar zetten van eindeloze figuren, kastelen en forten waarin ze delen van de stukjes van de foto die je hebt gekozen kunnen verwerken.

Blok van LEGO compatibele stukken gepersonaliseerd met jouw foto

Personaliseer je Puzzle Block met je favoriete foto's

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen die gemaakt zijn om jouw puzzelblok heel gemakkelijk aan te passen. Je hoeft in de sjablonen alleen maar de namen te veranderen, foto's te uploaden, zinnen aan te passen of wat je maar wilt; je kunt het ontwerp snel aanpassen om het helemaal naar wens te maken.

En als je geen ontwerp vindt dat perfect bij je past of dat aansluit bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Bij Wanapix kun je namelijk ook jouw gepersonaliseerde puzzelblok geheel helemaal naar jouw eigen wens ontwerpen. Met onze editor heb je de vrijheid om je eigen ontwerp te uploaden of direct te maken door zinnen in verschillende lettertypes toe te voegen, meerdere foto's te uploaden om er een collage van te maken, of wat je maar wilt. Een universum van personalisatie staat tot je beschikking in slechts een paar muisklikken.

Jouw kinderen zullen versteld staan en veel plezier beleven aan het nieuwe gepersonaliseerde Puzzle Block. Ze kunnen het namelijk ook gebruiken in combinatie met hun favoriete speelgoed, omdat stukjes LEGO-compatibel zijn. Zo kunnen ze zich uitleven met de nieuwe fotolijst die je hebt uitgekozen en hebt gepersonaliseerd. De speelmiddagen zullen leuker zijn dan ooit.

Een origineel en leuk product met een veelheid aan functies

Met ons Puzzle Block is plezier gegarandeerd. Het is een uniek product met verschillende toepassingen.

 • Decoratief element: het puzzelblok komt gedemonteerd en in een doosje bij je thuis aan. Het zal geweldig zijn om het in elkaar te zetten zodat je kunt zien hoe je ontwerp is geworden, dat door en voor jou wordt gemaakt. Eenmaal in elkaar gezet, hoef je alleen nog maar te kiezen waar je het wilt plaatsen om je huis te versieren: op het nachtkastje, in de boekenkast, in de woonkamer... Je kunt het verplaatsen naar de plek die je wilt. Het zal een element zijn dat niet onopgemerkt zal blijven.
 • Gebruik het als een puzzel: zoals de naam al doet vermoeden, is "Puzzle Block" niets meer dan een puzzel van blokken. We kunnen het zo vaak in elkaar zetten en weer uit elkaar halen als we willen en zelfs verschillende combinaties maken om te zien hoe het eruit zou zien als we gezichten, lichaamsdelen, etc. in een foto verwisselen. Schaterlachen is gegarandeerd.
 • Leuk spel: omdat het LEGO-compatibele stukken heeft, zal het veel speelplezier geven en kun je de stukken combineren met het speelgoed van je kinderen. We kunnen het als een puzzel in elkaar zetten en combineren met onze LEGO stukjes om het nog leuker te maken.

Een uniek product met 3 opties voor spelplezier, nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten en het perfecte ontwerp voor jezelf of jouw kinderen te maken. Kies de kleur die zij het mooiste vinden of de kleur die het beste bij de inrichting van je huis past en wij zorgen ervoor dat het PER-FECT wordt.

Personaliseer je Puzzle Block met je favoriete foto