Poster met houten lijst bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Kies een poster van stof of papier, 100% gepersonaliseerd.
  • Bevat 2 houten strips één aan de boven en onderkant.
  • De bovenste strip bevat koord om op te hangen.
  • Papier: gerecycled 250 gr/m2 / Stof: Panama 100% polyester.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde poster met houten lijst

De meest elegante optie om uw huis te decoreren, of voor de setting van een evenement, is deze poster met houten lijst en hangend touw een geweldig item.

U kunt het poster-materiaal kiezen: 250 gr / m2 gerecycled papier, als u de meest traditionele optie voor een poster wilt. Of u kunt kiezen uit 100% polyester Panama-stof, als u een meest originele optie wilt. U kunt uw foto's of ontwerpen uploaden, of een eigen ontwerp maken op onze website, en we zullen deze in kleur bedrukken op het oppervlak van het papier of de stof.

Dit decoratieve product, ook wel poster hanger genoemd, heeft twee strips van hout aan de boven- en onderkant om het correct recht en op zijn plaats te houden. En de bovenste strook heeft een touw, zodat u het aan elke muur of oppervlak kunt hangen.

Ideeën voor het gebruik ervan

Deze gepersonaliseerde poster met touw is ideaal als decoratie voor uw huis (hal, woonkamer, slaapkamers), evenals voor evenementen zoals bruiloften, doopfeesten, communies, congressen, enz.

Bij evenementen zoals een bruiloft, kunt u de naam van de bruid en bruidegom, hun foto, de datum en ophangen op verschillende plekken waar het evenement of feest gehouden wordt.

Gerelateerde producten