Persoonlijke poncho deken

Persoonlijke poncho deken

poncho deken
€ 49,95
Kwantumkortingen

Model
Details
 • Afmetingen: 78 cm (Breedte) x 70 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Geschiklt voor wasmachine en droger.
 • Ze hebben een kap en haak-en-oogsluitingen aan de zijkanten.
 • In kinder en volwassen maten.
 • ID: #16169
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Wasinstructies

 • Maximale op 40º wassen
 • Niet centrifugeren
 • Droger: zachte cyclus gebruiken
 • Strijk op zacht programma
 • Gebruik geen bleekmiddel of detergenten

Gecertificeerd niet-ontvlambaar: ISO-norm 12952. Verslag 2011an2084.

Karakteristieken

Onze persoonlijke poncho dekens zijn 100% polyester en hebben een dikte van 3 mm. Ze worden in Spanje gemaakt en de basiskleur is wit. De afwerking is conventioneel pluche. Bij de meeste dekens ontstaan na verloop van tijd kleine bolletjes, ook wel pluisjes genoemd, maar bij de onze gebeurt dat niet. Top kwaliteit en zorg.

De afmetingen zijn bij benadering en kunnen tijdens het snijden en afdrukproces met warmte tot zeven centimeter afwijken van de aangegeven afmetingen.

Laat je niet verrassen door het koude weer met de gepersonaliseerde poncho deken

De kou is weer ingetreden en daarmee ook het verlangen om thuis lekker warm te zitten. Sofa, film en ... onze gepersonaliseerde poncho deken om je warm te houden in huis. Winteravonden zullen veel warmer zijn wanneer je het draagt en je zult de deken niet meer uit willen doen.

We houden er allemaal van om het thuis knus en warm te hebben. Met onze poncho deken is comfort gegarandeerd. De deken wordt over het hoofd gedragen als een poncho, en het sluit aan de zijkanten met haak-en-oogsluitingen, waardoor de armen onbedekt blijven. Op die manier kunnen we ons gemakkelijk bewegen en de taken die we willen doen zonder problemen uitvoeren. En omdat de meeste warmte verloren wordt via het hoofd... de poncho deken heeft een kap die ons te allen tijde warm zal houden.

Het is verkrijgbaar in zowel kindermaat als volwassenmaat. Zo kunnen de poncho's het hele gezin op de meest comfortabele manier warm houden.

Er zijn 2 opties om uit te kiezen:

 • Poncho-deken van koraalstof. Deze optie is voor wie houdt van die zachte aanraking zoals zijde, als een teddybeer. Het is zwaarder dan een fleece deken, maar licht genoeg om niet overdreven warm te zijn.
 • Poncho deken gemaakt met koraal stof en fleece binnenkant. Deze optie biedt het beste van het beste: super warm en super zacht tegelijk. Je zult er in willen slapen. Wij stellen ons al een koude wintermiddag voor, een warme chocolademelk in je handen en onze poncho deken die je warm houdt. Een geweldig plan, is het niet?

De poncho deken is wasmachine- en drogerbestendig. Zo is het makkelijk en comfortabel om het altijd schoon en klaar te hebben om er uren en uren mee door te brengen. Deze winter is er geen excuus om het thuis niet comfortabel en warm te hebben.

Detail gepersonaliseerde poncho deken

Maak je perfecto poncho deken voor deze winter

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen, die je met onze editor naar wens kunt wijzigen door teksten toe te voegen, namen te wijzigen en foto's up te loaden. Elke optie die je maar kunt bedenken, zal in jouw poncho deken kunnen worden vastgelegd.

En als er geen ontwerp is dat 100% past bij wat je in gedachten had, maak je zich geen zorgen, want je kunt jouw poncho deken ook helemaal zelf maken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een persoonlijk ontwerp; wij zijn er zeker van dat het perfect zal zijn.

Je kunt kiezen uit kinderontwerpen voor de kleintjes thuis of meer elegante en verfijnde ontwerpen voor volwassenen. Zoek een afbeelding van hun favoriete tekeningen en maak een poncho voor de kinderen, ze zullen blij zijn met de personalisatie en je kunt er zeker van zijn dat ze het warm zullen hebben terwijl ze in huis spelen.

Plannen wat je thuis kunt doen in de winter met je gepersonaliseerde poncho deken

 • Ontspan bij het luisteren naar muziek terwijl je nipt van een lekker kop met warme thee, koffie of chocolademelk.
 • Speel je favoriete games op de spelconsole of tablet. Nu zullen je game-middagen veel warmer zijn met je nieuwe gepersonaliseerde poncho deken.
 • Leg een puzzel, alleen of met het gezin. We zien het al voor ons, de hele familie rond de tafel, elk met zijn eigen gepersonaliseerde poncho-deken en een puzzel in het midden om samen in elkaar te zetten. Wij denken dat het een perfect plan is voor een wintermiddag.
 • Een film kijken, dit is het perfecte plan: sofa, film, poncho deken en popcorn. Kun je een beter plan bedenken? Wij niet.
 • Lees een boek! Er is niets ontspannender dan een boek lezen, warm ingepakt op een koude winteravond, kijkend uit het raam als het regent of zelfs sneeuwt terwijl we warm zitten met onze poncho deken.
 • Speel een bordspel. Dit is ook een goed plan om met familie en vrienden te doen, kies je favoriete bordspel, trek je poncho deken aan en geniet (weer) als een kind.

Elk gemaakt plan kun je perfect uitvoeren met onze poncho deken. Het is immers zo comfortabel dat je je niet eens zult herinneren dat je het draagt. Nu hoef je alleen nog maar te bedenken hoe je het wilt personaliseren en wij zorgen ervoor dat het gemaakt wordt en er perfect uitziet.

Het is ook een perfecte optie voor verjaardagen, vaderdag, Kerstmis, etc. geschenken. Het zal niemand onverschillig laten. Pas het aan zoals je wilt en geniet als nooit tevoren met en van de poncho deken.