Persoonlijke operatiemuts

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Inclusief knopen om het mondkapje aan te bevestigen.
 • Materiaal: 92% polyester + 8% EA. Behandeling: waterafstotend en antibacterieel.
 • Het materiaal is ademend en antibacterieel. Wasbaar op 60º.
 • Voldoet aan de UNE 0065 norm voor bacteriële filtratie-efficiëntie.
 • Getest volgens UNE-EN 14683:2019+AC:2019.
bekijk meer
Beschrijving

Operatiemutsen bedrukken

Onze operatiemutsen, chirurgische petten, kappen voor verpleegkundigen, artsen, dierenartsen en alle andere specialismen, zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Ze worden handgemaakt in Spanje en hebben het perfecte patroon voor maximale ondersteuning en haarbedekking.

Chirurgische kappen zijn de perfecte aanvulling om de garderobe van een goede gezondheidswerker aan te vullen. Er zal niemand zijn die je nieuwe gepersonaliseerde chirurgische kap niet zal opmerken, want hij wordt door en voor jou gemaakt, geheel naar jouw wens. Bovendien zijn er knopen aan de zijkant die het gemakkelijker maken om het mondkapje vast te maken in die gevallen waarin de professional het moet dragen.

.

Op onze website zijn veel ontwerpen en sjablonen beschikbaar zodat je het naar eigen smaak kunt personaliseren. En als je geen ontwerp vindt dat je leuk vindt om je outfit compleet te maken, laat dan gewoon je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ideale kapje.

Ze zijn machinewasbaar, wat ze ideaal maakt altijd een zo hygiënisch mogelijke omgeving te handhaven.

De stof waarvan ze zijn gemaakt heeft een waterafstotende en antibacteriële behandeling, waardoor ze perfect zijn voor elke gezondheidswerker die tegelijkertijd voor zowel zijn patiënten, als voor zichzelf wil zorgen. Het voldoet aan de criteria voor bacteriële filtratie-efficiëntie van UNE:0065 en is getest volgens UNE-EN 14683:2019+AC:2019. Naast de hoge kwaliteit en de strenge controles, is onze stof voor het maken van chirurgische kapjes:

 • Het is ademend.
 • Neemt geen vloeistoffen of geurtjes op.
 • Machine wasbaar tot 60°.
 • Kleeft niet aan het lichaam.

Onze ontwerpen worden door en voor jou ontworpen, om elke dag plezier in je werk te hebben. Zij zullen iedereen die ze ziet vreugde brengen. Je zult een verschil maken, want iemand begroeten met een eenvoudige chirurgische kap is niet hetzelfde als iemand begroeten met een kleurrijk, gepersonaliseerd exemplaar - je zult daarmee zeker helpen een leuke ontspannen sfeer te maken.

Maak je chirurgische kapje naar jouw smaak

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen die je met een paar muisklikken kunt aanpassen, de achtergrondkleur kiezen, een naam toevoegen, etc.

Maar als je geen ontwerp vindt dat 100% bij je past, heb je de mogelijkheid om het van de grond af aan te personaliseren. Je kunt een operatiemuts voor bedrijven maken met het logo van je kliniek of centrum. Je kunt ook een leuke achtergrond kiezen die past bij de activiteit die je uitvoert. Als je podoloog bent kun je bijvoorbeeld kleine voetjes kiezen als achtergrond voor de mits. Of als je dierenarts bent een patroon met kleine pootafdrukken of zelfs voor tandartsen een ontwerp met kleine tanden, tandenborstels, etc. Welk model je ook kiest, wij zijn er zeker van dat het perfect voor je zal zijn en dat je jouw patiënten zult verrassen. Geen twee operatiekapjes zullen ooit hetzelfde zijn.

En het beste van alles is dat je bij ons slechts één gepersonaliseerde operatiekap kunt bestellen. Er bestaat bij ons geen minumum bestelhoeveelheid.

Waar is een operatiekapje geschikt voor?

Elke chirurgische kap dient om ons en onze patiënten te beschermen door een maximale hygiëne op de werkplek te handhaven. De chirurgische kapjes fungeren als barrière om te voorkomen dat het haar in contact komt met virussen en bacteriën.

De sanitaire kapjes beschermen niet alleen patiënten tegen mogelijke infecties, maar ook de zorgprofessional. In het haar komen normaal gesproken allerlei zwevende deeltjes uit de lucht te zitten. Daarom is het ideaal om ons haar met deze sanitaire kapjes te bedekken om elke vorm van besmetting te voorkomen.

Op chirurgische afdelingen is het van vitaal belang dat alle materiaal wordt gesteriliseerd en dat de omgeving volledig steriel wordt gehouden. De gepersonaliseerde operatiekapjes voorkomen dat virussen zich aan ons haar hechten en voorkomen zo besmetting voor zowel patiënten als professionals in de sector.

Eigenschappen om te overwegen bij het kiezen van het perfecte operatiekapje

Of je nu arts, dierenarts, verpleegkundige, podoloog of tandarts bent... jouw operatiemuts moet makkelijk aan en uit te trekken zijn en comfortabel genoeg om je taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Hier zijn enkele punten waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste operatiekap voor jezelf:

 • Als je hem een paar uur of de hele dag gaat dragen, moeten we zoeken naar maximaal comfort. In dit geval is onze chirurgische kap supercomfortabel. Je zult het niet erg vinden om hem een paar uur of de hele dag te dragen, want er zullen momenten zijn dat u hem zo comfortabel draagt dat je jezelf niet eens zult herinneren dat je hem op hebt.
 • Het soort patiënten dat je moet behandelen heeft invloed op het ontwerp van de muts. Dat ontwerp dient immers niet altijd hetzelfde te zijn. Denk aan een chirurg of een gezondheidswerker die zich bezighoudt met volwassenen, waar voor een meer discreet en geraffineerd design gekozen zal worden. Of denk aan een professional die met kinderen te maken heeft zoals een kinderarts; in dit geval zal het kapje als het kindermotieven heeft de kinderen kunnen helpen ontspannen.

Jouw kapje moet gemaakt zijn van hoogwaardig, ademend en antibacterieel materiaal. Het is een essentieel kledingstuk voor de veiligheid in jouw werkomgeving.

Nu hoef je alleen nog maar je creativiteit de vrije loop te laten en de perfecte chirurgische pet te ontwerpen. Jouw kapje zal een teken zijn van wie je bent, jouw stijl en jouw smaak zullen erin worden weerspiegeld.