Gepersonaliseerde mok voor leraren

Er gaat niets boven het starten van de werkdag met een kop koffie. Hiervoor hebben we de mok voor leraren gemaakt met exclusieve en zeer originele ontwerpen. Het is een perfect cadeau voor hun verjaardag, als cadeau aan het einde van het scholljaar of gewoon zomaar.

Maak een origineel ontwerp met één van onze vooraf ontworpen sjablonen of maak desgewenst het ontwerp helemaal zelf. Geef dit detail gemaakt door alle leerlingen een unieke mok voor leraren hij of zij zal het geweldig vinden. Het is een erg leuke manier om een ​​klein detail te geven. En als ze niet van koffie houden, kun je hem altijd als pennenbeker gebruiken.

Onze gepersonaliseerde mok voor juf of meester zijn van een geweldige kwaliteit en ook erg mooi.

Mok met tekst voor leraren

Als u geen afbeelding heeft, kunt het ook gemaakt woren met een mooie persoonlijke tekst. Op deze manier is de gepersonaliseerde mok voor leraar erg origineel. U kunt onze sjablonen gebruiken of er één helemaal zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld: een tekat of woord die zel altijd in de klas zeggen, of een grappige uitdrukking...

Begin nu met het maken van uw gepersonaliseerde mok en maak eens een ander cadaeu dat al die standarad dingen die ze altijd krijgen.