Naambordjes bedrukken en maken

Er zijn 5 producten beschikbaar

Methacrylaatborden

Als u op zoek bent naar een manier om te labelen of te etiqueteren, dan zijn methacrylaatplaten de oplossing. Hier kunt u methacrylaatplaten in alle kleuren, met elk ontwerp, tekst, logo's, foto's, etc. aanpassen. Dit materiaal heeft een spectaculair driedimensionaal uiterlijk, helder en oogstrelend.

De platen hebben een dikte van 5 mm en een professionele afwerking met gepolijste randen. Bij de levering is een set schroeven inbegrepen, zodat u de platen eenvoudig kunt bevestigen. De platen hebben bovendien gaten aan de uiteinden, om de installatie te vergemakkelijken.

U kunt kiezen tussen verschillende vormen van op maat gemaakte methacrylaatplaten: rechthoekig, vierkant en cirkelvormig.

Gebruikt zoals gewoonlijk

Aangepaste methacrylaatplaten worden meestal zowel buiten als binnen gebruikt om verschillende afdelingen of gebieden te labelen.

Dit type bord of spandoek wordt veel gebruikt in bedrijfspanden op straat, maar ook in allerlei bedrijven, winkels, kantoren, adviesbureaus, advocatenkantoren, gezondheidsconsulten, enz.