Gegarandeerde levering Vaderdag

Metalen doos bedrukken

doos
€ 12,95
Kwantumkortingen

Vorm
Maat
Details
  • Afmetingen: 12,8 cm (Breedte) x 9,5 cm (hoogte) x 5 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 650 ml.
  • Materiaal: aluminium.
  • Kleur: wit.
  • ID: #16352
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde metalen dozen

De metalen dozen zijn een must tijdens vele gelegenheden, vanwege de veelvoudige gebruiksmogelijkheden; ze kunnen voor oneindig veel dingen worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld nuttig om een geschenk een speciale en afwijkende verpakking te geven, om voorwerpen in te bewaren die we voor iets in het bijzonder willen hebben of zelfs het klassieke gebruik van een koekjeshouder.Nu zul je in staat zijn om te geven wat je wilt in deze ideale gepersonaliseerde metalen dozen.

Kies de vorm die het beste bij jouw behoeften past. Verkrijgbaar in drie verschillende vormen, rechthoekig, rond of in hartvorm, voor de meer romantische types. Je kunt ook kiezen tussen deze vormen in verschillende maten, zodat je de vorm kunt kiezen die het best past bij het geschenk of het gebruik dat je in gedachten hebt.

De gepersonaliseerde metalen dozen zijn wit van kleur en je kunt het deksel waarmee het doosje wordt gesloten geheel naar eigen wens personaliseren.

We bewaren allemaal veel herinneringen die we als schatten beschouwen zonder dat het daadwerkelijk schatten zijn. Wij houden ervan een sentimentele lading te geven aan voorwerpen die betrekking hebben op een bepaald moment in ons leven. Voorwerpen die ons direct naar dat speciale moment terug teleporteren.

Deze metalen dozen zijn perfect om kleine persoonlijke schatten te bewaren en deze altijd bij de hand te hebben.

Kies de perfecte doos voor jezelf of als cadeau

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen gemaakt om het heel gemakkelijk te hebben als het gaat om het aanpassen van jouw nieuwe metalen doos, of het nu voor jezelf is of voor een speciaal persoon.

Met foto's gepersonaliseerde metalen dozen

Je beschikt over eindeloos veel ontwerpen die je kunt personaliseren met een mooie en emotionele zin. Of misschien wil je liever een grappige zin of een speciale foto die je sentimenteel maken. Elke optie die je kunt bedenken, is geldig om deze prachtige metalen dozen te personaliseren.

En als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Je kunt jouw ontwerp ook van de grond af zelf creëren. De ontwerpen die je maakt hebben een specialere charme en het mooiste is dat er geen twee metalen dozen precies hetzelfde zullen zijn.

De meest gebruikte opties voor het bedrukken van metalen dozen

Hoewel er ook toepassingen zijn die al sinds de oudheid bestaan, worden de ideale gepersonaliseerde metalen dozen steeds populairder. Wie heeft er niet ooit in zijn leven een metalen doosje gehad? Op dit moment denk je vast terug aan degene die je als kind had.

Nu kun je een persoonlijk tintje geven aan jouw metalen doos. Je kunt een tekst, een afbeelding of een speciale foto toevoegen om een geschenk te maken dat niemand onverschillig zal laten.

  • Een bijzonder cadeau voor moederdag. Moeders bewaren alles wat hun kleintjes voor haar maken en hun meest bijzondere persoonlijke voorwerpen sinds ze klein waren. Of het nu een tekening is die ze voor hun verjaardag hebben gemaakt, een fopspeen of zelfs de identificatiearmband die ze in het ziekenhuis droegen toen ze geboren werden.Personaliseer de mooie metalen doos met een foto of met een ontroerende tekst, zodat ze haar persoonlijke aandenken met veel emotie kan bewaren.
  • Het perfecte Valentijnscadeau. Wie houdt er niet van zoetigheid? Een klassieker die nooit uit de mode raakt, is het geven van een snoepje op Valentijnsdag. Nu kun je een doos personaliseren met de vorm die jij mooi vindt. Tijdens deze tijd van het jaar kiezen de meeste mensen hartvormige doosjes met favoriete snoepjes, of je ze nu aan je partner geeft of niet. Je kunt er chocolaatjes of snoepjes van allerlei soorten aan toevoegen - een gegarandeerd succes!
  • Ideaal als cadeau voor bruiloften, doopsels en communies. Een mooi, praktisch en bestendig cadeau dat niemand onverschillig zal laten. Personaliseer de doos met een grappige zin, met de naam van de gasten en creëer een souvenir dat zij graag in hun dagelijks leven zullen gebruiken. Dit zal niet een van die geschenken zijn die in een hoekje belanden.
Metalen dozen bedrukken

Het enige wat je hoeft te doen is te bedenken voor welke gelegenheid je het wilt gebruiken of aan wie je het wilt geven, een mooi gepersonaliseerd ontwerp maken en wij zorgen ervoor dat het perfect voor je zal zijn.