Mappen bedrukken en maken

Er zijn 2 producten beschikbaar

Maak de meest originele mappen

De kinderen hebben het schoolmateriaal in alle kleuren, formaten en met zeer originele vormen. Een onmisbaar element zijn de bedrukte mappen voor op school. Daarin bewaren ze kaarten, hun eerste werken en tekeningen die ze niet mogen verliezen. Om deze reden hebben we deze sectie gemaakt waar we onze verschillende modellen van economisch gepersonaliseerde mappen hebben samengesteld.

Deze gepersonaliseerde mappen zijn perfect voor de kleintjes. Maar ze zijn niet de enigen die ze kunnen gebruiken, ook voor volwassenen is het heel erg handig om allerlei soorten documenten op te bergen, te archiveren en beter te classificeren. Op deze manier kan er niets verloren gaan.

Wij hebben verschillende modellen die u volledig naar eigen smaak kunt ontwerpen. Weet u niet hoe u de map moet personaliseren? Maakt u zich geen zorgen, want we gaan u uitleggen hoe u het stap voor stap kunt maken.

Hoe kan ik een map personaliseren?

Onze editor is zeer eenvoudig te gebruiken en intuïtief. Hierin kunt u uw foto's, ontwerpen of teksten uploaden en kunt u het product naar wens laten maken. We zetten onze ideeën op een rijtje zodat u ze naar uw ideeën kan maken:

  • Maak het met foto's: we weten dat er niets persoonlijker is dan het te maken met foto's, dus wat is er nou beter dan het te maken door middel van een collage. Ze gaan nooit uit de mode en zien er geweldig uit voor dit artikel.
  • Gebruik de tekeningen van uw kinderen: u heeft vast vele tekeningen van de kleine. Nu kunt u deze tekeningen scannen, converteren naar .JPG en uploaden naar onze editor. Op deze manier heeft u uw kind altijd bij u, zo in de tas mee te nemen.
  • Met een beetje tekst: als u op zoek bent naar een meer sobere en elegante stijl, raden we u aan om een mooie lettertype te gebruiken en dat het hoofdontwerp de tekst is. Het resultaat zal fantastisch zijn.
  • Gebruik onze vooraf ontworpen sjablonen: als het ontwerpen niet uw sterkste kant is, bieden wij u verschillende sjablonen aan die u kunt aanpassen aan uw smaak en zo een ongelooflijk model te creëren.

Zoals u kunt zien kunt u de beste mappen maken met elk soort ontwerp. Het enige wat u hoeft te doen is te beslissen welke u zal kiezen, hoewel we weten dat dit geen gemakkelijke taak zal zijn, want ze zullen er allemaal geweldig uitzien.

Elastomap, de meest populaire map

De mappen voor kinderen die het meest gebruikt worden zijn met elastiek als sluiting. Dit specifieke model is een kartonnen A4 map die u kunt personaliseren met één van onze vooraf ontworpen sjablonen of u kunt het helemaal zelf ontwerpen. Het is heel eenvoudig en is de beste manier om het materiaal van uw kleintje netjes op te bergen, en zo zullen ze hun eigen map altijd overal kunnen vinden.

Het personaliseren stelt u in staat om modellen van mappen te maken met een ontwerp, tekening of tekst. Alles wat u zich maar kunt voorstellen! Nu kunt u heel eenvoudig online mappen bedrukken en deze zo laten maken hoe u het in uw hoofd heeft. Ze zijn zeer comfortabel en voor hen makkelijk te openen, zodat ze het altijd bij zich kunnen dragen en niets zullen verliezen.

Ze zijn ook een zeer gebruikelijk element voor volwassenen op kantoor, voor alle papieren bij elkaar te houden die u thuis heeft en ook bijvoorbeeld voor evenementen. U kunt ze ontwerpen met het logo van het bedrijf of met de poster van een evenement. Ze zijn erg praktisch en u zult er veel gebruik van maken.

Archiefmap, een klassieker

De opbergmap met elastiek is een klassieker voor kantoor en ook in elk huis. Met dit model is het handig om te archiveren. Het belangrijkste kenmerk is dat het een grotere inhoud heeft in vergelijking met de andere. Daarom is het praktischer. We raden het ook vooral aan voor oudere kinderen, zodat ze meer documenten van verschillende onderwerpen kunnen bewaren.

Net als bij de andere modellen is ook deze volledig te bedrukken en het materiaal is resistent, zodat de documenten er perfect veilig in opgeborgen kunnen worden. Hierdoor is er geen risico om ze te verliezen of te beschadigen.

Mappen om aantekeningen te maken

Naast het maken van mappen met foto's, hebben we ook een ander model dat binnenin een notitieblok heeft. Het is zeer praktisch omdat u er documenten, kaarten en ook rekeningen in kunt opbergen, en mede alles op kunt schrijven. Deze gepersonaliseerde mappen kunt u ook als notitieboekje gebruiken. Het is ideaal voor evenementen, en u kunt het bedrukken met uw bedrijfslogo.

Als u meer verschillende modellen met notitieblok wilt, hebben we goedkope gepersonaliseerde mappen in verschillende formaten (A4, A5, A6). U beslist welke het meest geschikt is voor wat u zoekt. Het is ons meest complete model.