Leaflet bedrukken en maken

€ 9
Aantal:
#7466
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Dikte: 150 gram.
Flyers tweeluik
21,4 x 15,2 cm
29,7 x 21 cm
Flyer 3-luik
29,7 x 21 cm
42 x 29,7 cm
Beschrijving

Gepersonaliseerde leaflet

Er zijn traditionele marketingmethoden die op de dag van vandaag werken om klanten te trekken of om een ​​bedrijf of product bekendheid te geven. Nu heeft u de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde leaflet te bedrukken.

We hebben vier formaten om uit te kiezen en te personaliseren naar uw behoeften: A5 tweeluik, A4 tweeluik, A4 drieluik en A3 drieluik. Structureer duidelijk uw informatie, zodat het duidelijk en overzichtelijk te lezen is. Als u een product, dienst of evenement wilt publiceren, is dit de ideale manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Ze worden verkocht in verpakkingen van 100, dus u hoeft alleen maar te berekenen hoeveel u er nodig heeft om uw promotie te verbeteren. Kies vervolgens het formaat dat het beste past bij wat u zoekt en maak het zo dat het de aandacht van de klant trekt.

U kunt onze goedkope leaflet ook gebruiken in bars of restaurants, maar ook bij evenementen zoals doopfeesten, bruiloften en communies om het menu te presenteren. Ze zijn zeer voordelig dankzij onze kwantumkorting, want hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn.