Leaflet bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Dikte: 135 gram.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Erg mooi resultaat

Kim (South Holland)

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Drenthe)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

Gepersonaliseerde leaflet

Er zijn traditionele marketingmethoden die op de dag van vandaag werken om klanten te trekken of om een ​​bedrijf of product bekendheid te geven. Nu heeft u de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde leaflet te bedrukken.

We hebben vier formaten om uit te kiezen en te personaliseren naar uw behoeften: A5 tweeluik, A4 tweeluik, A4 drieluik en A3 drieluik. Structureer duidelijk uw informatie, zodat het duidelijk en overzichtelijk te lezen is. Als u een product, dienst of evenement wilt publiceren, is dit de ideale manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Ze worden verkocht in verpakkingen van 100, dus u hoeft alleen maar te berekenen hoeveel u er nodig heeft om uw promotie te verbeteren. Kies vervolgens het formaat dat het beste past bij wat u zoekt en maak het zo dat het de aandacht van de klant trekt.

U kunt onze goedkope leaflet ook gebruiken in bars of restaurants, maar ook bij evenementen zoals doopfeesten, bruiloften en communies om het menu te presenteren. Ze zijn zeer voordelig dankzij onze kwantumkorting, want hoe meer gelijke eenheden u bestelt, hoe goedkoper uw bestelling zal zijn.

Gerelateerde producten