Kofferlabel bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Labels voor koffers, bagage of rugzakken.
  • Het is aan één zijde bedrukt.
  • Plaats online naam, telefoonnummer, ontwerp, enz.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Kofferlabel bedrukken

Vergeet bij het reizen niet om al uw bagage te voorzien van een gepersonaliseerde bagagelabel. Ze zijn gemaakt van PVC en hebben een gekleurde gesp, zodat u ze comfortabel aan de koffers, tassen en rugzakken kunt bevestigen. Kies de kleur die u wilt: rood of zwart.

Deze gepersonaliseerde kofferlabels kunnen aan beide zijden naar wens worden ontworpen met al uw details en u kunt kiezen voor een mooi ontwerp. Ze zijn zeer belangrijk om uw gegevens toe te voegen zodat deze altijd zichtbaar zijn, in het geval van verlies, om al uw bezittingen weer te kunnen ontvangen.

Hoewel ze meer gebruikt worden voor koffers, zijn ze ook ideaal voor rugzakken en ook voor de kinderen met al hun schoolgegevens zodat ze hun rugzak altijd kunnen terugvinden.

Gerelateerde producten