Kofferlabel bedrukken en maken

Kofferlabel bedrukken en maken

kofferlabel
€ 7,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Details
  • Afmetingen: 7 cm (Breedte) x 10 cm (hoogte) x 0,2 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: transparant methacrylaat.
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Labels voor koffers, bagage of rugzakken.
  • Plaats online naam, telefoonnummer, ontwerp, etc.
  • Zwarte PVC band.
  • ID: #17125
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde bagagelabels

Als je op reis gaat, vergeet dan niet al je bagage te labelen met gepersonaliseerde bagagelabels. Ze zijn gemaakt van stevige materialen (je kunt kiezen uit verschillende materialen) en hebben een gespsluiting; op die manier kun je ze gemakkelijk aan je koffers, tassen en rugzakken bevestigen.

Deze gepersonaliseerde bagagelabels kunnen geheel naar jouw wens worden ontworpen met al je gegevens en het kiezen van een mooi ontwerp. Ze zijn een must-have om je gegevens toe te voegen, zodat ze altijd zichtbaar zijn en je in geval van verlies al je spullen kunt terugvinden.

Hoewel ze normaal gesproken voor koffers gebruikt worden, zijn ze ook ideaal voor rugzakken van kleine kinderen met hun gegevens en klas, zodat ze kunnen worden geïdentificeerd. En ze kunnen niet alleen worden gebruikt om koffers te identificeren: ze kunnen ook een puur decoratief accessoire zijn, om je koffer of rugzak er een originele uitstraling te geven.

Reisbagagelabels bedrukken

Vergeet op reis niet al je bagage te labelen met gepersonaliseerde bagagelabels. Ze zijn gemaakt van PVC en hebben een zwarte gesp zodat je ze aan jouw koffers, tassen en rugzakken kunt bevestigen.

Deze gepersonaliseerde bagagelabels kunnen aan beide zijden naar wens worden ontworpen met al uw gegevens en het kiezen van een mooi ontwerp. Ze zijn een must-have om je gegevens toe te voegen, zodat ze altijd zichtbaar zijn en je in geval van verlies al je spullen kunt terugvinden.

Hoewel ze meestal worden gebruikt voor koffers, zijn ze ook ideaal voor kleine kinderrugzakken met hun gegevens en klas, zodat ze kunnen worden geïdentificeerd.

Maak je eigen gepersonaliseerde bagagelabels met jouw persoonlijke gegevens

Reisbagagelabels zijn een zeer nuttig hulpmiddel om onze koffer te identificeren en te lokaliseren in geval van verlies of verwarring op de luchthaven of het station. Bagagelabels maken het niet alleen gemakkelijker om je koffer terug te vinden, je kunt er ook je koffer mee personaliseren en versieren volgens je eigen smaak en stijl.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van bagagelabels is dat daarmee duidelijk en nauwkeurig kan worden vastgesteld wie de eigenaar van de koffer is. Vaak zijn er op de luchthaven of op het station veel koffers die op elkaar lijken en het is gemakkelijk om de ene koffer met de andere te verwarren. Door onze persoonlijke gegevens op het etiket te vermelden, kunnen wij ervoor zorgen dat onze koffer naar ons wordt teruggestuurd als deze zoekraakt of met een andere wordt verward.

Gepersonaliseerde bagage- en kofferlabels

Een ander voordeel van het gebruik van bagagelabels is dat we onze koffer kunnen personaliseren naar onze smaak en stijl. Vaak lijken de koffers die we kopen erg op elkaar en is het gemakkelijk om de onze te verwarren met een andere. Met een gepersonaliseerd etiket kunnen we onze koffer onderscheiden van de andere koffers en hem uniek en persoonlijk maken. Bovendien kunnen we zo een vleugje persoonlijkheid aan onze koffer toevoegen en hem aantrekkelijker en origineler maken.