USB-stick van plastic bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Geheugen: 16 GB.
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren: zwart, wit, blauw, groen, rood en hout.
  • Materiaal: plastic en metaal.
  • USB 2.0.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

Gepersonaliseerde plastic USB-stick

De meest klassieke USB-stick uit onze catalogus: plastic USB-stick. Onze gepersonaliseerde plastic USB-stik heeft een royaal geheugenruimte (16 GB) zodat u elk type bestand kunt opslaan. Dit product heeft een 360 graden draaibare metalen behuizing en geen dop, zodat u deze nooit verliezen zal. Dit type roterende USB stick is ook bekend als Twister.

Kleuren voor elke smaak

Kies uit zes verschillende kleuren: zwart, groen, rood, wit, blauw en van hout. U beslist welke het beste past bij het ontwerp dat u wilt maken. U kunt één stuk bestellen, als een cadeau voor de persoon die u wilt. Maar er is ook een korting op hoeveelheden mogelijk, voor grotere bestellingen van goedkope pendrives voor reclame, bedrijven en evenementen, enz.

U kunt uw eigen ontwerp maken van uw gepersonaliseerde plastic USB zonder minimale bestelling. We hebben ook vooraf ontworpen sjablonen, makkelijk zodat u de sjabloon kunt kiezen die u het beste bevalt. En als u creatief bent, kunt u onze editor gebruiken om uw eigen ontwerp te maken.

Dit is een zeer regelmatig terugkerend geschenk voor bedrijven, of als reclamedetail Want dankzij de hierboven vermelde kwantumkorting kunt u goedkope gepersonaliseerde pendrives kopen door meerdere identieke eenheden te bestellen.

De gepersonaliseerde USB-sleutelhanger zijn zeer nuttig, vooral voor studenten, maar ook voor iedereen die een computer heeft. Ze hebben een kleine opening zodat deze bijvoorbeeld makkelijk bij uw sleutels kunt ophangen, zodat u het niet kwijt raakt.

Gerelateerde producten