Hondenpenning graveren en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Metalen identificatie plaatje.
  • Verschillende modellen en formaten om uit te kiezen.
  • Kies tussen plaatjes met gegraveerde tekst, of foto of ontwerp in full colour.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Identificatieplaatje voor honden

Als u uw huisdier graag verwent en hem of haar er nog mooier uit wil laten zien met accessoires , kies dan onze gepersonaliseerde penning hond. U heeft een brede scala aan modellen en te kiezen uit twee verschillende materialen , welke het meest geschikt is voor uw huisdier. Het is een essentiële accessoire, omdat u daarop ook de naam of het telefoonnummer kunt plaatsen. Zodat wanneer u ze een keer uit het oog verliest, ze altijd terug te vinden zijn door middel van het telefoon nummer.

De gegraveerde hondenpenning is gemaakt van roestvrij staal en is er in twee verschillende modellen: een hond of bot vorm. Daarnaast zijn ze in twee verschillende maten verkrijgbaar, kies de meest geschikte maat voor uw huisdier. Ze zijn persoonlijk te maken door middel van graveren, dus het is typisch om de naam of uw telefoonnummer te vermelden. Het wordt geleverd in een doosje, zodat deze een betere bescherming heeft voor tijdens het transport.

Er is ook een ander hondenlabel beschikbaar op onze webpagina, deze is van metaal en kunt u ontwerpen met zijn foto in full colour. Kunt u het zich al voorstellen? U kunt er een grappige foto van uw huisdier met zijn naam maken en zo een uniek en originele hondenpenning creëert.