Heren portefeuille van kunstleer bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: kunstleer.
  • Met plaats voor drie creditcards en bankbiljetten.
  • Magnetische sluiting.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Noord Brabant)

Gepersonaliseerde bloempot besteld. Hij kwam zeer snel aan, ondanks de ellende met het virus. En de bloempot was werkelijk prachtig!! Heel blij mee.

Sven (Zuid Holland)

Beschrijving

Portemonnee voor mannen met foto bedrukken

Er zijn belangrijke dingen om mee te nemen als u weggaat: mobiele telefoon, sleutels en natuurlijk deze portemonnee voor mannen. Dit model is ideaal voor hen en kan precies zo ontworpen worden als u wilt met naam, foto of een mooi ontwerp. Er zijn ook verschillende sjablonen ter beschikking die u kunt kiezen, en aanpassen naar uw smaak.

De portemonnee bedrukken en maken is zo ontworpen, om alles wat u nodig heeft voor in het dagelijks leven, bij u te dragen. Er zitten drie vakjes voor bankkaarten, een gedeelte voor bankbiljetten en een transparant gedeelte waar u een foto van de kinderen of een identiteitsbewijs in kunt plaatsen. Een ander voordeel is dat u geen ruimte heeft voor munten, dus het neemt veel minder ruimte in beslag en u kunt het comfortabel in uw broekzak dragen.

Het is gemaakt van synthetisch leer en heeft een magnetische sluiting, wat de veiligheid ten goede komt. Het is een ideaal cadeau voor gelegenheden zoals Vaderdag, maar ook als detail voor de meest romantische dagen zoals: jubileum of Valentijnsdag. Het is altijd een goed moment om iets te geven dat met liefde gemaakt is.

Gerelateerde producten