Herbruikbare lunchzak met gepersonaliseerde opdruk

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
 • Materiaal: Oxford stof (100% polyester en waterdicht).
 • Te personaliseren aan 1 zijde.
 • Praktische klittenbandsluiting voor volledige ondersteuning.
 • Geschikt als tafelkleed.
 • Machine wasbaar.
 • OEKO-TEX® gecertificeerd.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Herbruikbare lunchzak met personalijke opdruk

Zeg vaarwel tegen wegwerpverpakkingen! Nu kun je jouw boterhammen en appel op een duurzamere manier meenemen, zonder afval te produceren. Zeg vaarwel tegen plastic en zilverfolie. Bescherm het milieu met onze nieuwe milieuvriendelijke en herbruikbare stoffen lunchzak.

Dit praktische boterhamzakje heeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselopslagverpakkingen. Het is gemaakt van Oxford stof, een stof van hoge kwaliteit die de lunchzak ultralicht maakt. Waarom meer gewicht meedragen dan strikt noodzakelijk is? Bovendien is deze stof ideaal omdat ze ook waterdicht is, wat mogelijke "lekkages" van voedsel helpt op te vangen en ze supergemakkelijk schoon te maken maakt. Je kunt hem schoonvegen met een vochtige doek of afnemen wanneer je klaar bent en je hebt hem in een handomdraai weer klaar voor gebruik.

De lunchzak heeft een super aanpasbaar klittenbandsysteem, waarmee je het aan elk soort voedsel kunt aanpassen, of het nu een boterham, een sandwich of zelfs een brood is. En niet alleen is het ideaal voor al deze dingen, maar we kunnen ook zeggen dat het een dubbele functie heeft; aan de ene kant is het een super praktische boterhamhouder en aan de andere kant, wanneer we het openen en we het eten al in onze handen hebben, dient het als een placemat, zodat we geen resten op tafel achterlaten en we ons eten erop kunnen laten rusten.

Herbruikbare lunchzak met persoonlijke opdruk

Als je klaar bent met eten kun je datgene wat overgebleven is weer opbergen door de grootte van de lunchzak aan de restjes of het lunchzakje opvouwen tot het de minimale grootte heeft om het in elke hoek van je tas of rugzak op te bergen.

Er zijn twee formaten waar je uit kunt kiezen, het kleine formaat (41x25cm) voor kleine snacks voor kinderen of zelfs voor boterhammen en het grote formaat (54x32cm) voor grotere snacks voor volwassenen.

Maak je eigen eco-vriendelijke lunchzak

Wat bijzonder is bij Wanapix is dat je jouw lunchzak geheel naar eigen wens kunt personaliseren. Je kan kiezen uit veel verschillende ontwerpen van leuke en originele stof voor de kleintjes of discreet en verfijnd voor volwassenen, waarmee je de buitenkant van de lunchzak kunt personaliseren. En als er geen ontwerp is dat 100% bij jouw persoonlijkheid past, dan kan je met onze editor je eigen ontwerp.

Kies je favoriete afbeelding, een foto die je mooi vindt of een effen gekleurde achtergrond, voeg je naam of gewenste tekst toe en maak van jouw boterhamhouder een uniek stuk.

Maak een origineel en ecologisch cadeau voor jezelf of maak dit perfecto cadeau voor een vriend of familielid die het verdient. Door te kiezen voor onze lunchzakken help je niet alleen het milieu te behouden, maar verbeter je ook je eigen levenskwaliteit door gezondere en meer zelfgemaakte eetgewoonten aan te nemen. Vanaf het moment dat je je nieuwe boterhamhouder in handen krijgt, zul je niets anders meer willen gebruiken.

Ecologische stoffen lunchzak met persoonlijke opdruk

Wasinstructies

We moeten rekening houden met enkele aanbevelingen voor het wassen van de boterhamhouder om de levensduur ervan zo veel mogelijk te verlengen en hem altijd in optimale conditie te houden.

 • Machine wasbaar.
 • Maximale wastemperatuur: 30°.
 • Gebruik geen bleekmiddel.
 • Strijken op lage temperatuur.
 • Geschikt voor wasdroger op lage temperatuur.

Alle afmetingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed tijdens de beeldoverdracht en het fabricageproces.

Wasinstructies

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het merk OEKO-TEX® garanderen dat alle onderdelen voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textielproducten met het OEKO-TEX®-kwaliteitskeurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

OEKO-TEX certificaat