Glazen bedrukken en maken

Er zijn 5 producten beschikbaar.

Gepersonaliseerde glazen

Het is saai om een ​​transparante glazen zonder iets fleurigs te kopen, maar bij ons kunt u de meest originele modellen ontwerpen. Onze gepersonaliseerde glazen met foto zijn uw beste optie als u eens wat anders op de tafel wilt zetten dan de standaard saaie glazen.

In deze sectie hebben we al onze gepersonaliseerde glazen, plastic en thermos verzameld. U hoeft alleen maar degene te kiezen die het beste past bij wat u zoekt. Al onze producten zijn te personaliseren, dus u kunt ze ontwerpen met uw favoriete foto's, tekst of tekening. U beslist hoe u het de meest speciale touch aan wilt geven, omdat u niet één wilt die u in elke winkel kunt vinden.

De kindermokken

We denken aan elk gezinslid. Daarom weten we dat de kinderen dol zijn op alles wat kleur heeft. Onze gepersonaliseerde plastic mok voor kinderen is de beste optie voor de kleinste van het huis, want zelfs als deze op de grond valt, zal deze niet breken.

Ontwerp het bijvoorbeeld met uw naam en uw favoriete tekening om het veel specialer te maken. Als er meerdere kinderen thuis zijn, kunt u voor elk een andere mok maken.

Verschillende soorten glazen in een bar

Als u een restaurant, bar of cafetaria hebt, weet u dat ze een essentieel element zijn om uw klanten goed te kunnen bedienen. Onze goedkope gepersonaliseerde kristallen glazen zijn precies wat u nodig heeft, omdat u het logo en de naam van uw bedrijf kunt toevoegen. Ze zien er geweldig uit en het is een manier om uw eigen merkimago te creëren.