Gepersonaliseerde patches kledingreparatie smeltlijm

strijklabel
€ 5,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Vorm
Details
 • Afmetingen: 9 cm (Breedte) x 13 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: keperbinding (35% katoen, 65% polyester). Dikte: 190/195 gr/m².
 • Thermo-lijm: strijken in ongeveer 30-45 seconden.
 • Leg voor het strijken een katoenen doek tussen het strijkijzer en het lapje.
 • Geschikt voor huishoudelijke wasmachine en wasdroger.
 • ID: #16880
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde kleding patches

Thermokleefpatches zijn een kledingaccessoire met vele functies en toepassingen. Deze patches hechten volledig aan kleding met een normaal huishoudelijk strijkijzer. Strijk gewoon stevig over het hele oppervlak van de patch, op de gewenste stof, en de patch wordt volledig gefixeerd. Voor het strijken moet u een katoenen doek tussen het lapje en het strijkijzer leggen om te voorkomen dat het lapje verbrandt en om het te beschermen tijdens het strijken.

We beschikken over patches in verschillende vormen en maten, maar ze hebben allemaal hetzelfde kenmerk: het zijn gepersonaliseerde patches. Wanneer je jouw bestelling plaatst, kun je elke foto, afbeelding, naam, tekst, logo, schild, zin, etc. toevoegen. We hebben verschillende voorontworpen sjablonen, zodat je degene kunt kiezen die jij het mooist vindt en deze kunt bewerken met de wijzigingen die je nodig hebt. Of, als je een 100% eigen ontwerp wilt, kun je jouw patches naar wens maken zonder gebruik te maken van sjablonen.

Eenmaal aangebracht zijn de patches perfect bestand tegen wassen in de machine en drogen in de droogtrommel (zolang het kledingstuk zelf veilig is voor de machine en de droogtrommel, natuurlijk).

Hoe strijk je hotmelt patches?

 1. Plaats het stuk in de gewenste positie.
 2. Leg een katoenen doek tussen het strijkijzer en het lapje. Wees voorzichtig met delicate kledingstukken.
 3. Ga 30 tot 45 seconden met het strijkijzer over het lapje.
 4. Zodra de patch is gefixeerd, strijkt u 30 tot 45 seconden op de achterkant.
 5. Gebruik het kledingstuk pas als het volledig is afgekoeld.
 6. Als het niet goed hecht, geef dan meer warmte aan het strijkijzer.
 7. Niet chemisch reinigen.
 8. Om te verwijderen, brengt u het strijkijzer opnieuw aan op "katoen"-temperatuur.
 9. Stoomstrijken wordt afgeraden.
Gepersonaliseerde kleding patches

Wat zijn de toepassingen van gepersonaliseerde warmtekleefpatches?

Te personaliseren kledingstukken kunnen in verschillende contexten en omgevingen worden gebruikt:

Patches voor kinderkleding

Het is mogelijk dat dit het eerste gebruik is dat in ons opkomt. Denk aan onze kindertijd. Wie is niet ooit thuisgekomen met een gat op kniehoogte van zijn of haar broek na het spelen in het park of op school? Nu, met onze eigen kinderen, blijven deze situaties zich herhalen, en met deze thermo-kleefpatches kun je die plekken met gaten bedekken.

Het beste is dat ze 100% te personaliseren zijn. Zo kun je patches maken die volledig passen bij het te repareren kledingstuk. Ze moeten hetzelfde kleurenpatroon hebben, of een kleur die goed past bij de kleuren van het te repareren kledingstuk. Of je kunt je kind ook zelf een ontwerp voor zijn lapje laten kiezen: zijn favoriete stripfiguur, zijn favoriete dier, etc. In een paar seconden, met een strijkijzer in huis, kun je de patch aan de broek vastmaken en het gat veilig bedekken.

Wapenschilden van sportteams

Een van de patchvormen die we beschikbaar hebben is de schildvorm. Dit is ideaal voor alle soorten sportteams: voetbalteams, basketbal, handbal, hockey, enz. Je kunt jouw clubwapen afdrukken op deze op maat gemaakte patches, en ze op de shirts van alle spelers bevestigen.

De kleuren van het wapen worden volledig gerespecteerd en zullen duidelijk zichtbaar zijn. En de teamshirts zullen er zeer professioneel en elegant uitzien.

Gepersonaliseerde kledingpatches

Werk- en beroepskleding

Voor bedrijven, kantoren, beveiligers, of elk type werknemer. Patches kunnen worden gemaakt met het logo of de naam van het bedrijf en met hitte op het T-shirt, de jas, het hemd of het werkvest worden bevestigd. Dit geeft een veel professionelere en zakelijkere uitstraling aan de werkkleding van alle werknemers van hetzelfde bedrijf.

Logo's kunnen worden gebruikt om bedrijven, corporaties, scholen, universiteiten, verenigingen, clubs... te identificeren en de mogelijkheid om patches met deze logo's te maken is zeer nuttig om het gevoel tot dezelfde groep te behoren te versterken.

Voor mode en esthetiek

Er is ook veel vraag naar patches, gewoon als esthetische aanvulling om kleding, rugzakken, sporttassen, enz. te versieren. Met een rechthoekige patch kan bijvoorbeeld een patch worden gemaakt met de vlag van een land, beweging, collectief... en vervolgens kan de patch worden bevestigd op een kledingstuk of textielaccessoire naar keuze.

Je kunt ook patches maken met logo's van rockbands, films, automerken... kortom, elk ontwerp of afbeelding die je wilt. De patch kan dan bijvoorbeeld op de mouw van een jasje worden geplaatst, of een vest versieren dat vol zit met patches.

Je kunt elke aangepaste patch maken voor de slab, jas, sweater, broek, rugzak, of welk textiel kledingstuk dan ook.

Gepersonaliseerde smeltlijm patches

Op welke kledingstukken kan ik de custom patches gebruiken?

De patches kunnen worden aangebracht op elk kledingstuk of textielproduct dat gladde gebieden heeft waar de patches kunnen worden bevestigd. T-shirts, sweatshirts, broeken, jassen, sweaters, hemden, jassen, rugzakken, sporttassen, petten, enz.

Leg bij het strijken een beschermend vel tussen het kledingstuk met het lapje en het strijkijzer. Zo hoef je niet rechtstreeks op het kledingstuk en de lap te strijken, maar strijk je op dit vel materiaal dat bestand is tegen de directe hitte van het strijkijzer.

Gepersonaliseerde patches voor groothandel en particulieren

Met onze gespecialiseerde machines voor het vervaardigen en bedrukken van lappen kunnen wij zowel aan professionals als aan particulieren leveren. Voor particulieren is het mogelijk patches te kopen vanaf slechts 1 eenheid: er is geen minimumbestelling vereist. Voor professionals en bedrijven daarentegen zijn er kwantumkortingen. Dus hoe meer identieke eenheden van dezelfde patch, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn.

Omdat wij bovendien machines hebben die uitsluitend voor de vervaardiging van dit soort thermokleeflagen zijn gemaakt, garanderen wij de best mogelijke kwaliteit, scherpte van de kleuren, weerstand en resultaten.